8 Comments

 1. Parerea’mi este ca indiferent de ce va conÅ£ine următoarea versiune de iPhone, aceasta va fi totuÅŸi una “UNIBODY”! Este cred pasul normal si logic!
  Pe lângă asta, cred ca va primi si o “altfel” de baterie care sa îl Å£ină mai mult, si un ecran LED (poate chiar OLED sau AMOLED) ca sa consume mai putin!

  După astea, din nou chestiile normale si logice: wireless N ce se va ratifica anul asta pana in Craciun (asta nu ca am primi noul iPhone de Craciun), corect si logic ar fi si un conector mag-safe (deşi mă indoiesc sa renunţe Apple prea curând la actualul conector), si de ce nu un wireless charger ca vom vedea din ce in ce mai multe asementea gadgeturi in piaţa (mulţumita lui Nikola Tesla si inaintasilor care făceau asa ceva cu mai bine de 100 de ani in urma)!
  Iar ca software, mda, desigur mai sunt si pe acolo destule de “remediat” si “imbunatatit”!
  Voi (tu Adrian) ce credeţi ca vom mai vedea in noile versiuni?!?

  Felix

 2. Aaaaa, si am uitat sa zic ca BINEINTELES ca dup ce le vom vedea in iPhone vor apare si pe iPod Touch! (asta era legătura cu topicul, doh ;) :D )

 3. Ma scuzati,m-am documentat mai bine si se pare ca noul iPod touch este dodat cu un cip care suporta WiFi 802.11n insa acest lucru nu este posibil in momentul de fata din punct de vedere al firmware-ul 3.1,asteptam update…

 4. @Adrian: adică vrei sa spui ca nu îţi doresti ca la iPhone sa Å£ină mai mult bateria si sa ai semnal la telefon mai bun de cât este? Sincer mă indoiesc TARE ca e cineva care sa NU vrea astea, ASA ca nu vad cum de poÅ£i fi tu mulÅ£umit! Dar, poate nu ÅŸtiu eu si se multumeste “lumea” si cu mai putin! ;) :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*