iStyle Băneasa oferă o nouă experiență spectaculoasă de cumpărare a produselor Apple

iStyle Băneasa
iStyle Băneasa

iSTYLE, cel mai important retailer local dedicat produselor și soluțiilor Apple, a reinaugurat pe 11 februarie magazinul flagship al rețelei Apple Premium Reseller din complexul comercial Băneasa Shopping City.

După un proces de extindere și reamenajare care a durat trei săptămâni, iSTYLE Băneasa oferă cel mai mare spațiu de prezentare și comercializare dedicat produselor Apple din România, având o suprafață de peste 260 m2, o soluție exclusivă de expunere și testare a modelelor Apple Watch, o generoasă zonă Flex Table destinată serviciilor, un nou punct de service pentru dispozitivele iOS, precum și secțiuni specializate în care clienții sunt invitați să interacționeze cu Apple TV și noile căști wireless Beats by Dr. Dre.

Cel mai mare magazin Apple Premium Reseller din România

În spațiul reproiectat pentru a corespunde celor mai recente standarde Apple al magazinului din Băneasa, vizitatorii vor avea ocazia să descopere și să experimenteze gama completă de sisteme Mac, dispozitive iPhone, iPad, Apple Watch și Apple TV, precum și numeroase accesorii de calitate premium care întregesc ecosistemul Apple, inclusiv gadgeturi inteligente pentru un stil de viață sănătos și confortabil.

Printre cele mai recente produse Apple disponibile în showroom în ziua redeschiderii se numără:
• iPhone 7 și 7 Plus, cele mai puternice și inovative modele de iPhone din toate timpurile, care oferă noi camere fotografice avansate, o gamă cromatică extinsă pentru captarea și reproducerea imaginilor, autonomie sporită, difuzoare stereo captivante, rezistență la apă și un design pe măsura performanțelor;

• Noile sisteme portabile MacBook Pro, cele mai subțiri, mai ușoare și, în același timp, cele mai puternice din toate timpurile, oferind o interfață inovatoare care înlocuiește rândul tradițional de taste funcționale cu un afișaj tactil de calitate Retina, numit Touch Bar, care se adaptează pentru controla aplicația utilizatăla un moment dat;

• Apple Watch Series 2, a doua generație a celui mai popular smartwatch din lume, care oferă noi funcționalități excepționale pentru fitness și sănătate în general, precum rezistență la apă, GPS integrat, afișaj de două ori mai strălucitor pentru vizibilitate sporită în lumina soarelui și un procesor dual core extrem de rapid;

• Apple TV (generația a 4-a) cu telecomandă tactilă și acces la App Store, care aduce pe ecranul mare al televizorului mii de aplicații din categorii precum educație, lifestyle, știri, divertisment și, bineînțeles, jocuri care pot fi testate cu controllerele wireless SteelSeries Nimbus dedicate pentru gaming;

• Noua colecție de căști Beats fără fir, precum PowerBeats 3 și Beats Solo3 Wireless, care includ procesorul Apple W1, Bluetooth Class 1, tehnologie de încărcare Fast Fuel și sunetul inconfundabil pe care fanii din întrega lume îl așteaptă de la produsele Beats.

Flex Table

iSTYLE Băneasa nu este un simplu spațiu comercial, ci și cel mai potrivit loc de a descoperi lumea Apple și de a învăța în permanență lucruri noi, indiferent de nivelul de experiență. În acest scop, magazinul pune la dispoziția vizitatorilor o zonă dedicată serviciilor personalizate oferite de experți certificați. Conceptul Flex Table este un spațiu simplu și versatil, în spiritul Apple, unde clienții pot beneficia, în baza unei programări prealabile, de: configurarea inițială a dispozitivului achiziționat (iSTYLE START), migrarea informațiilor de pe un computer sau dispozitiv existent (iSTYLE SWITCH), diverse workshopuri și cursuri de instruire (iSTYLE LEARN) și chiar sesiuni periodice unu-la-unu cu un expert Apple (iSTYLE ONE 2 ONE).

Opțiuni de finanțare și asigurare

Pentru a facilita achiziționarea produselor și protejarea acestora împotriva celor mai frecvente riscuri, iSTYLE Băneasa oferă diverse programe financiare, inclusiv:
• Reduceri și oferte speciale oferite clienților din domeniul educației (studenți, cadre didactice sau instituții);
• Finanțare în rate fără dobândă pentru persoane fizice în parteneriat cu mai multe bănci, direct în magazin;

• Soluții de leasing și închiriere a echipamentelor pentru persoane juridice; • Restituirea TVA pentru cetățenii non-UE s.a.m.d.

O facilitate extrem de utilă și apreciată este programul de buy-back, prin care clienții își pot schimba rapid și convenabil, în urma unei evaluări obiective, vechiul laptop, telefon sau vechea tabletă cu un produs Apple nou.

În plus, iSTYLE Băneasa pune la dispoziția clienților pachetele de asigurare și extindere de garanție iCare și iCare+, unice pe piața din România, care acoperă prin asigurare riscurile de avarii accidentale și furt, precum și opțiunea de garanție extinsă, în cadrul unui singur pachet de servicii pentru care se poate opta în momentul achiziționării unui iPhone, iPad sau Mac portabil.

Punct de service iOS

iSTYLE Băneasa include acum un nou punct de service deservit de tehnicieni certificați Apple, care reduce substanțial timpul de soluționare a problemelor care pot afecta dispozitivele iOS.

Despre iSTYLE

iSTYLE este cel mai mare lanț de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. În România, iSTYLE comercializează prin intermediul celor 8 magazine retail, precum și online, gama completă de produse Mac, iPhone, iPad, Apple TV și Apple Watch, împreună cu accesorii, periferice și gadgeturi inteligente compatibile. iSTYLE le furnizează de peste 15 ani clienților din România servicii de cea mai înaltă calitate prin intermediul unei echipe competente de specialiști certificați și permanent instruiți la standardele Apple. Pentru mai multe informații, vizitați http://www.istyle.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

 1. Pozele nu sunt făcute in iStyle din Vivo ( Maritimo ) Constanta? Aceeași poveste este prezenta in imagini !!

 2. Salut Adrian! Iti citesc blogul din 2007 din momentul in care mi-am cumparat primul iPhone (2G) si, pana in acest moment, nu m-ai dezamagit. Astazi insa, prin faptul ca ai postat acest articol, ai reusit sa o faci deoarece, acelasi lucru, cuvant cu cuvant, am citit pe un alt site de specialitate!

 3. @Andrei: asa cum ti-am scris si pe email, acest articol este un Comunicat de Presa si nu e nici primul nici ultimul pe care il preiau. Fac asta ocazional, atunci cand anumite companii care au legatura cu tehnologia imi trimit Comunicate de Presa.

  Articolele marcate ca si “Comunicate de Presa” sunt preluate ca atare si de aceea pot fi identice cu articolele de pe alte site-uri. Consider ca publicarea unor comunicate de presa ajuta la informarea cititorilor despre activitatea unor companii legate de tehnologie din Romania, asa cum sunt Orange, Vodafone, Cisco, eMag si altele ale caror Comunicate le public aici.

 4. E de “apreciat” ca pana vom avea si noi vreun Apple Store in RO , astfel de distribuitori/vanzatori practica niste preturi complet nejustificate asta sa fiu elegant in exprimare. iStyle este pe departe in categoria Premium cand e vorba de adaos. Si ca sa nu vorbesc aiurea :
  – Pret Apple : http://www.apple.com/shop/product/MJ1M2AM/A/usb-c-to-usb-adapter?fnode=8b

  Pret iStyle: http://www.istyle.eu/ro/apple-usb-c-to-usb-adapter.html

  Cum justifica ? E doar un exemplu luat la intamplare

 5. @Adi cu siguranta ca si tu esti un om cu foarte mult bun simt si vrei , ca si mine, sa pastrezi un limbaj elegant in cea ce scrii. Sunt nenumarate exemple cand e vorba de acest comerciant si am tot spus-o si eu dar dar sunt multi alti care au facut-o si care , ca si noi, indragesc Apple dar care ne-am lovit in timp de dansii, de astfel de exagerarii ale pretului, comportament, atitudine, etc E suficient cat le-am dat eu importanta prin acest mesaj.
  Si ca sa merg pe acelasi exemplu dat anterior:
  http://www.noumax.ro/accesorii/apple-usb-c-to-usb-adapter-mj1m2zma.html
  Ei nu au taxe, import, TVA ?

 6. Bineinteles ca au, dar e si vorba de cerere si oferta. Daca nu s-ar cumpara… pretul ar scadea. Pana la urma, nu ne obliga nimeni sa cumparam de la un anumit vanzator. Eu mi-am luat toate produsele Apple din USA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*