iPod-ul perfect?

update 2: NU e ipod-ul perfect. exaplicatia – aici

update: Mai jos e prima reclama oficiala pentru noul iPod Touch. El nu a primit decit o capcitate mai mare si alte maruntisuri neinteresante.

dintotdeauna am urit iPod-ul. era produsul scump, care mergea numai cu o mizerie de software precum iTunes si care nu avea multe dintre functiile simple pe care le ofera o gramada de alte mp3 playere.

Dupa atitia ani insa, Apple a inteles ca iPod-ul trebuie sa aiba si radio si microfon. Daca pe linga astea au mai adaugat la iPod Nano si o camera video si un ecran mare, deja au 3 puncte in plus.

iTunes inca e gandit prost, dar odata cu noua versiune – 9 – Apple ne arata ca stie sa se deschida dorintelor utilizatorilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Mie mi-a placut tot timpu iPod-ul, pentru calitate si design. Si cand il foloseam, il sincronizam cu Winamp, care de la versiunea 5.0 suporta nativ playerul.

  2. pe unde am citit eu se spune ca ipod touch 3g are un procesor mai bun, ca e mai rapid cu 50% si ca suporta Open GL|ES 2.0.

    “El nu a primit decit o capcitate mai mare si alte maruntisuri neinteresante.” e la fel cu a spune ca iphone 3gs are in plus fata de 3g doar 1.2 megapixeli.

  3. si crezi ca userul obisnuit va simti faptul ca e mai rapid cu 50%? sau isi va da seama ca are Open nush-ce? TInd sa cred ca Apple chiar are probleme cu camera pentru iTouch, asa cum s-a tot discutat si ca nu au facut decit sa scoata unul intermediar, pina se rezolva situatia.

  4. da, cred ca userul obisnuit va simti faptul ca itouch-ul e cu 50% mai rapid, asa cum simte si diferenta de viteza dintre 3gs si 3g. iar aceasta diferenta + Open GL 2.0 va fi vizibila mai ales in jocuri, acum ca l-au pozitionat ca gaming device, prin comparatia cu PSP si DS din keynote.

    parerea mea e ca nu au adaugat camera iTouch-ului pentru ca si-ar fi spulberat singuri restul modelelor de ipod si ar fi afectat si vanzarile de iPhone. iPod touch se vinde foarte bine si se va vinde in continuare bine, chiar si fara camera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*