iPhone PC Suite

UPDATE: nu iti mai recomand metoda de mai jos. acum poti sa intri in iPhone prin SSH fara WIFI.este mult mai sigur si mai simplu.

iPhone PC Suite este jucaria ideala pentru back-up dar si pentru muuuulte alte functii.

ca sa il folosesti trebuie sa descarci iPhone PC Suite de AICI. apoi il instalezi pe pc, conectezi iPhone la computer si il restartezi de 3 ori urmind instructiunile de pe ecran.

poti sa convertesti mp3 in ringtones doar cu un singur buton, sa salvezi contactele, sms-urile, notele, sa instalezi teme smb, sa modifici aplicatii si sa ai acces la folderele de root ale telefonului.

interfata e simpla si intuitiva.

exista insa si un dezavantaj. jucaria a fost creata de un chinez si nu toate functiile ai fost traduse complet/corect in engleza.

update: a aparut varianta in limba engleza care aduce si niste bug fix-uri: "iPhone PC Suite 0.2.1 eng

20 Comments

  1. arata binishor… am intrat in posesia iphone-ului acum vreo cateva ore si inca nu am reusit sa-mi transfer numerele din cartela pe telefon !!!

  2. s-a upgradat singur ( pc suite) si acum imi cere “1. add this source to installer sources; 2. go to installers unlocking tools and install ziphone ibrickr fix; 3. restart iphone”
    la tine tot asa complicat a fost? eu nu sunt informatician…

  3. l-am instalat, e super chestia cu ringtonurile, dar nu-mi merge sa adaug filme si nu-mi mai recunoaste iTunes-ul telefonul. Cica sa-i dau restore. E versiunea 1.1.3.

  4. telefonul merge. Dar nu se poate sincroniza cu iTunes. Nu-l vede in iTunes deloc. Imi zice : ITunes can not synchronize with Dan’s iPhone. Please restore to factory setings….bla…bla…bla. Si nu-l vede in iTunes. El merge normal ca telefon, dar nu-l vede iTunes, asa ca nu pot sa adaug fisiere pe el.

  5. am reusit dar cu likul din alta parte..merge cu versiunea 1.1.2 ,s-a sincronizat si cu itunes..ma intreaga daca vreau sa fac update la firmware 1.1.4…bineinteles ca nu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*