iPhone PC Suite

UPDATE: nu iti mai recomand metoda de mai jos. acum poti sa intri in iPhone prin SSH fara WIFI.este mult mai sigur si mai simplu.

iPhone PC Suite este jucaria ideala pentru back-up dar si pentru muuuulte alte functii.

ca sa il folosesti trebuie sa descarci iPhone PC Suite de AICI. apoi il instalezi pe pc, conectezi iPhone la computer si il restartezi de 3 ori urmind instructiunile de pe ecran.

poti sa convertesti mp3 in ringtones doar cu un singur buton, sa salvezi contactele, sms-urile, notele, sa instalezi teme smb, sa modifici aplicatii si sa ai acces la folderele de root ale telefonului.

interfata e simpla si intuitiva.

exista insa si un dezavantaj. jucaria a fost creata de un chinez si nu toate functiile ai fost traduse complet/corect in engleza.

update: a aparut varianta in limba engleza care aduce si niste bug fix-uri: "iPhone PC Suite 0.2.1 eng

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

20 Comments

 1. arata binishor… am intrat in posesia iphone-ului acum vreo cateva ore si inca nu am reusit sa-mi transfer numerele din cartela pe telefon !!!

 2. s-a upgradat singur ( pc suite) si acum imi cere “1. add this source to installer sources; 2. go to installers unlocking tools and install ziphone ibrickr fix; 3. restart iphone”
  la tine tot asa complicat a fost? eu nu sunt informatician…

 3. l-am instalat, e super chestia cu ringtonurile, dar nu-mi merge sa adaug filme si nu-mi mai recunoaste iTunes-ul telefonul. Cica sa-i dau restore. E versiunea 1.1.3.

 4. @alex: la mine merge

  @vasi: anumite chestii inca nu merg. eu il folosesc mai mult pt back-up. pt filme, muzica si restu exista itunes. deocamdata

 5. telefonul merge. Dar nu se poate sincroniza cu iTunes. Nu-l vede in iTunes deloc. Imi zice : ITunes can not synchronize with Dan’s iPhone. Please restore to factory setings….bla…bla…bla. Si nu-l vede in iTunes. El merge normal ca telefon, dar nu-l vede iTunes, asa ca nu pot sa adaug fisiere pe el.

 6. noul pc suite nu mi-a schimbat situatia cu itunes-ul (sau poate nu am stiut eu ce sa fac).

 7. am reusit dar cu likul din alta parte..merge cu versiunea 1.1.2 ,s-a sincronizat si cu itunes..ma intreaga daca vreau sa fac update la firmware 1.1.4…bineinteles ca nu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*