iPhone HD – varianta 2

Si totusi sunt doua. Un ochi ager a constatat ca pozele postate initial pe Twitter sunt ale unui alt telefon – unul cu o carcasa mai compacta – fara suruburi.

Oare care este varianta finala? Eu inclin spre cel fara suruburi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. si atunci unde se afla suruburile? ca trebuie sa existe niste suruburi precum la modelele anterioare. nu? eu vreau sa vad un video cu iphone-ul fara suruburi ca sa ma conving ca e real si nu-i trucaj :)

  2. eu cred ca normal este cel cu suruburi. asa cum au toate modelele de iPhone de pana acum. Apropo de iPhone a fost lansat acum cateva ore os 4.0 beta 2. care aduce multe imunatatiri.

  3. varianta lui Gizmodo e reala a aparut peste tot e verificata si pana acum se stie ca e cea mai sigura…deci noul iphone va veni cu suruburi :)

  4. Nu prea inteleg care e treaba cu suruburile ?! Si 3Gu are suruburi … tot acolo jos la mufa

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*