Breaking News: iPhone 4 vine la Vodafone Romania

Asa cum credeam, iPhone 4 vine in oferta Vodafone Romania. In urma cu 15 minute, Vodafone a anuntat pe Twitter ca au noutati. I-am intrebat imediat daca este vorba despre iPhone 4.

Si da, este adevarat. Orange Romania a pierdut exclusivitatea asupra terminalului.

Conform Vodafone, iPhone 4 apare in oferta in urmatoarele luni. Pagina despre iPhone nu spune altceva decit “In curind” si te invita sa te inregistrezi pentru a afla noutatile despre iPhone 4 la Vodafone.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

  1. a…am uitat: si sa aduca mai mult de o mie de bucati! :) …Apropo…Orange mai aduce iPhone 4 anu asta? Nici pe site nu mai au mare branza despe el…si cata reclama inainte de lasnsare…

  2. io cred ca aduc putine ca numar pt ca nu face fata cu productia Apple, si o sa aibe niste abonamente scumpe pt simplu motiv ca or sa fie putine Iphon-uri si cine vrea sa aibe sa plateasca…

  3. Sunt abonat orange dar,daca vodafone vine cu o oferta buna ca pret al terminalului si al abonamentului,dezertez :)

  4. @mmihai87: nu de asta. ci pentru ca Apple a decis sa renunte la exclusivitati deoarece contractul de exclusivitate cu carrierii europeni nu a fost semnat pe 5 ani ca si cel cu ATT.

  5. Stau si astept la orange sa dea iPhoneul la abonament deja existent, pe fidelizare. Daca vodafone vine cu o oferta buna, trec la ei cu pastrare de numar si gata .

  6. Apple e cam disperata… iPhone 4 nu se vinde la fel ca iPhone 2, 3 sau 3GS datorita problemelor de semnal de care se tot plange lumea, de aceea cei de la Apple nu-si mai “permit” exclusivitati la operatorii de telefonie.

  7. @tudor: nu prea se mai plange nimeni de semnal…a fost o problema la inceput…sau poate nici nu a fost pe bune…nu stiu ce sa cred…dar productia nu tine pasul cu vanzarile! E raspuns oficial de la toate shopurile…vezi si in alte tari la operatorii de telefonie ca stocurile sunt goale…asteapta importurile ca pe painea calda si se termina in cateva zile…totul e cu precomanda…inscrieri…e o nebunie, oricum. Dar zi-mi…mai stii vreun telefon la care se intampla asa ceva?

  8. @tudor: deloc. Actiunile lor au ajuns la un nivel record in ultimele zile si nu au decit de castigat cu astfel de masuri. E o simpla chestiune de contract. Firma mama a lui Orange a semnat un contract de exclusivitate pe X luni. Acel contract s-a incheiat acum si Apple semneaza contracte noi cu toti operatorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*