iPhone 3G deblocat cu yellowsn0w – video demo

pina cind apare yellowsn0w, avem o demonstratie video a procesului facuta de unul dintre membrii Dev Team.

deblocarea iPhone 3G pe cale software nu dureaza mai mult de 4 secunde si deocamdata pare sa fie posibila doar pe Mac. Dev Team nu are inca GUI pentru yellowsn0w. dar mai conteaza?

stai cu ochii pe boio.ro in ajunul Anul Nou, ca sa primesti toate informatiile despre deblocarea iPhone 3G.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

 1. Cum se numeste acel program cu care….ceea ce fac eu pe Iphone apare si pe PC ? ….(nu Mac, pentru ca nu am in posesie asa ceva)

 2. Au facut o treaba buna astia de la dev-team. Ma uimeste cat de rapid o deblocat, si nu au aparut acele texte ca la deblocare cu ZiPhone. Multumesc pentru post! Chiar mi-a facut ziua sa inceapa cu dreptu

 3. Super tare ;) din cate am vazut era 2.2 5G77 just like mine … abea astept sa scap de Rebel Sim :) esti tare Boio

 4. era pe ver 2.2 sau 2.1,mie mi sa parut ca scria 2.2 la about,sau poate era altceva.oricum ar fi klumea daca ar merge,way 2 go dev team

 5. Salut Adrian,

  Am o intrebare referitoare la deblocarea prezentata. Din cate am putut observa de doua ori in acel filmulet este ca la Version apare 2.2
  Din cate stiu nu se poate debloca un iPhone 3G upgradat la 2.2
  Gresesc ? Sau imi scapa ceva ? Sau poate a scapat Dev-Team-ului ceva ? :)

 6. Salut din nou,

  M-am lamurit destul de repede: iPhone-ul din demo era updated la 2.2 folosind un firmware custom, nu pe calea clasica (iTunes), fara sa modifice baseband-ul la ultima versiune.

  O seara buna.

1 Trackback / Pingback

 1. ROMANIA INEDIT » Blog Archive » Suport tehnic gratuit pentru iPhone

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*