iPhone 2,1 – un nou telefon in teste

da, o noua versiune de iPhone cu un hardware refacut a fost depistat de anumite site-uri. Si daca nu era de ajuns, noul firmware 2.2.1 este facut pentru a lucra cu acest terminal.

nu se cunosc prea multe detalii despre noul iPhone cu exceptia faptului ca este mai rapid decit iPhone 3G.

el a aparut prima data in Octombrie 2008, dar a inceput sa fie folosit mai des, in teste in Decembrie.

Utilizatorii sunt numai in zona San Francisco (aproape de sediile Apple) si exista peste 25 de astfel de terminale.

vreau si eu…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. prezinta caracteristicile iphonului pro? camera de 5mp, camera 3g, 1gb ram si hdd de 32/64gb? are si acea tastatura culisanta inutila?

1 Trackback / Pingback

  1. iPhone 3G 2.0? | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*