iPhone 2.0 – prima fotografie?

in urma cu doar citeva zile, operatorii de telefonie mobila din australia si nu numai au primit un pachet surpriza. pe el scria ca nu au voie sa-l deschida pina marti.

unii dintre ei nu au avut rabdare insa… iata ce au gasit: o cutie najpa, niste manuale cu sigla Apple, un CD si celebra cutie neagra in care este asezat frumos un telefon care se vrea a fi iPhone. :

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Eu cred ca si asta e fake…Cutia de carton este uzata destul de tare, mai ales la colturi…iar plicul cu “DO NOT OPEN UNTILL…” este in interior. In plus, cutia cu presupusul Iphone ar putea “alerga” linistita in compartimentul ala de carton pentru ca spatiul lateral si cel de deasupra este FOARTE mare…sus pare chiar de vreo 4 cm. Ar livra Apple un produs in conditiile astea? Neeeh

  2. Si reflectia de pe iPhone e ciudata (gresit photoshopata) :)). Oricum Apple nu ar trimite UN SINGUR IPHONE catre cinva intr-un ambalaj asa urat. sa nu uitam ca vorbim de Apple.
    Anyway, nu vom sti pana luni. ;)

  3. @bebe: apple poate sa trimita operatorilor cite un exemplar pt a fi prezentat in magazinele oficiale pina vine marfa.

    vom afla in curind cit de reale sunt toate acestea.

  4. ok, ok. In primul rand nu sunt sigur ca ar trimite doar unul.
    Mi-am adus aminte ca am mai vazut o fotografie legata de povestea asta, iar cutia era sigilata, si plicul pe cutie. Nu cred ca apple s-ar risca asa de mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*