iPhone 2.0 – prima fotografie?

in urma cu doar citeva zile, operatorii de telefonie mobila din australia si nu numai au primit un pachet surpriza. pe el scria ca nu au voie sa-l deschida pina marti.

unii dintre ei nu au avut rabdare insa… iata ce au gasit: o cutie najpa, niste manuale cu sigla Apple, un CD si celebra cutie neagra in care este asezat frumos un telefon care se vrea a fi iPhone. :

6 Comments

  1. Eu cred ca si asta e fake…Cutia de carton este uzata destul de tare, mai ales la colturi…iar plicul cu “DO NOT OPEN UNTILL…” este in interior. In plus, cutia cu presupusul Iphone ar putea “alerga” linistita in compartimentul ala de carton pentru ca spatiul lateral si cel de deasupra este FOARTE mare…sus pare chiar de vreo 4 cm. Ar livra Apple un produs in conditiile astea? Neeeh

  2. Si reflectia de pe iPhone e ciudata (gresit photoshopata) :)). Oricum Apple nu ar trimite UN SINGUR IPHONE catre cinva intr-un ambalaj asa urat. sa nu uitam ca vorbim de Apple.
    Anyway, nu vom sti pana luni. ;)

  3. @bebe: apple poate sa trimita operatorilor cite un exemplar pt a fi prezentat in magazinele oficiale pina vine marfa.

    vom afla in curind cit de reale sunt toate acestea.

  4. ok, ok. In primul rand nu sunt sigur ca ar trimite doar unul.
    Mi-am adus aminte ca am mai vazut o fotografie legata de povestea asta, iar cutia era sigilata, si plicul pe cutie. Nu cred ca apple s-ar risca asa de mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*