iPad – despachetarea

Primele minute petrecute cu noul iPad au fost dominate de stangacie si balbaieli :) Dupa 2 ore pot sa spun ca este un device bine facut si este primul care poate sa inlocuiasca temporar un laptop.

Dar pina revin cu un review complet te invit sa vezi cum au decurs acele prime minute…

Sunt curios daca mai sunt romani care au pus mana pe iPad si daca a mai facut cineva filme cu el?

20 Comments

 1. sa il stapanesti sanatos! Sunt foarte curios de ce zici de el pentru ca inca nu sunt decis daca sa-mi cumpar unul acum, sau sa astept generatia 2

 2. Jos palaria! Scurt si la obiect. Bravo!
  Ce ma oftica cel mai tare este ca nu sunt in US sa-mi iau si eu unul… si nici n-am pe nimeni sa mi-l aduca. That sucks! Big time!

 3. Hristos a inviat. Sa ai parte de el si sa ne redai si noua, aici pe Boio, cit mai mult info despre el, pt ca sincer vreau si eu unul dar nu sunt hotarit inca. Paste fericit!!!

 4. Haaa…accentul :X. In poza d c ti-ai scos ochelarii?

  Anywayz designul este f frumos. Totusi nu inteleg cva, aceste este iPadul trimis d Apple pt review sau cel comandat d tine? Sau e 1 si acelasi?

 5. Cum se pronunta “iPad” ? te aud spunand aipad nu aipeed cum incercai sa neexplici. Cum e corect?

 6. @sorin: ce e cu accentul? Cit despre ochelari – i-am scos pt ca batea soarele in camera respectiva si se reflecta in ochelari. nu dadea bine in poza.
  mai citeste odata postul acela si vei vedea la final care era ideea (hint: 1 aprilie)

 7. Hristos a inviat! Sa-ti stapanesti sanatos "ipeed-ul" ! M-ai facut gelos. Vreau si eu unul. Zi-ne despre el. In curand am sa-mi comand si eu, asa ca-s curios ce ne spui tu despre el. Have fun!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*