iOS 7.1 vine cu o alta tastatura. Hint: e inchisa la culoare

Tastatura alba din iOS 7 mi se pare tare enervanta. iOS 7.1 vine cu mai multe imbunatatiri vizuale. Printre ele gasim un contrast si mai bun la meniuri, dar si o tastatura inchisa la culoare. Screenshot-urile spun totul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. @Szilard Ervin Szogyenyi: neee. simplu si eficient.

    @Alexandru Popescu: este abia beta 1. vom vedea ce aduce cind apare.

    @gLauR: nu exista o data de aparitie. Eu presupun ca iese pina la sfirsitul anului.

  2. Salut . Am o intrebare pentru ca am un pariu de castigat cu cineva si vreau sa stiu sigur daca pe sistemul nou de IOS programul Gasire Prieteni (find friends) vine preinstalat sau nu pe langa alte programe ???
    Astept un raspuns urgent :) Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*