Internet gratis in aeroportul otopeni

Nu prea merge pe site-uri d-astea anonime precum cnn.com, dar am putut sa verific mailul si sa scriu pe blog.

Conexiune e destul de rapida si pretul pe care trebuie sa-l platesti este sa suporti un banner deasupra paginilor pe care intri.

Am ajuns noi mai bine decit nemtii? La ei platesti citiva euro pt ore de internet prin t-mo. Daca mai schimba si afisele cu engleza de balta din aeroport ne vom simti in sfarsit in europa. Macar la plecarea din tara…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Merge si pe Aurel Vlaicu (aka Baneasa). Acolo sunt 3! provideri care se “bat” intre ei – pe calea undelor bineinteles – sa te “agate” cu serviciul lor. Numai abordarea e alta: prima logare e obligatoriu rutata pe situl propriu, cand vrei. In rest suficient de rapid, si “curat”. Mai greu e cu intimitatea. Daca scoti iPhonu sau terminalu o gramada de avizati si ageamii si de alte nationalitati conlocuitoare sunt cu ochii pe tine ca pe butelie! Macar unii de curiozitate, dar altii cu un alt fel de interes. Cat despre inghesuiala de acolo – esti ca in conserva… iar afara daca iesi, semnalul e aproape sub limita necesarului minim… Dar macar merge!!!

    Spor maxim.

  2. “ne vom simti in sfarsit in europa. Macar la plecarea din tara…”

    Replica asta mi se pare exceptionala.
    Tot respectul pentru tine!

1 Trackback / Pingback

  1. 18 ore spre USA | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*