i can haz iPhone 3G in Romania

mai sunt 8 zile pina cind se lanseaza iPhone 3G si tu nu ai inca legitimatie de boio.ro? numai cititorii fideli pot sa devina reporteri-corespondenti.

Mitzi e primul reporter oficial. sau cel putin mascota campaniei: “i can haz iPhone 3G in Romania” ea si-a pus deja legitimatia pe iPhone si va fi prezenta la lansarea jucariei preferate in magazinele Orange din Romania. (apasa pe poza sa o vezi in toata splendoarea)

afla de aici cum sa devii reporter-corespondent boio.ro si da-mi un mail sau lasa un comentariu mai jos daca vrei si tu legitimatia oficiala ; )

lasand joaca la o parte, nu-i asa ca vrei sa vezi cum decurge lansarea iPhone in Romania? nu ar fi bine sa vezi toate pozele iPhone fanilor puse la gramada intr-o colectie unica?

daca filmezi lansarea iPhone e si mai bine! esti primul roman care a cumparat oficial iPhone? stii pe cineva care sta deja la coada? publica povestea pe boio.ro.

toata lumea vrea sa stie!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*