google vocal

google trece la urmatorul nivel in cautarea online si mobila. o versiunea facuta special pentru iPhone a motorului de cautare va putea fi comanda vocal.

sa zicem ca vrei sa afli ceva. de ce sa te apuci sa scrii si apoi sa cauti prrintre rezultatele cautarii cind poti sa intrebi google “cit de inalt este everestul”, de exemplu. sunetul este digitalizat automat, trimis la serverele google. rezultatele vin in doar citeva secunde, in functie de cit de rapida este reteaua mobila de internet.

google spune ca noua versiune a motorului sau de cautare va beneficia si de senzorii iPhone si localizarea posesorului oferindu-i acestuia informatii locale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*