Google Photos vs memoria telefonului

Ultima reclamă pentru Google Photos spune adevărul: ai nevoie de mai mult spațiu. Pentru un telefon care filmeaza 4K sau sutele de poze pe care poți să le faci în fiecare săptămână îți trebuie mai mult spațiu.

Eu folosesc Google Photos ca pe un back-up secundar, pe lângă Dropbox și aplicația Photos de pe Mac. E ceva de genul “e bine că există”, dar faptul că e gratis nu mă încurajează să cred că Google o va ține în viața pentru zeci de ani. Până la urmă, și cu Google Reader a fost la fel…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*