google phone. again?

de data asta cica apare pe piata in 2 saptamani. si vine cu Google mobile OS (sau linux), convorbiri ieftine, wifi si google talk incorporat. adik daca ai net vorbesti moca…

eu unu nu mai imi cumpar nici un telefon pina nu apare Gphone, iPhone 2.0, urmatoru Palm si urmatoru Blackberry. ca sa fiu sigur ca fac o alegere buna…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*