google email client

daca google ne-a dat un browser – chrome (review) de ce nu ne da si un cleint de mail open source pe masura.

stim ca se poate. gmail poate fi facut sa mearga cu gears. asa ca nu mai e decit un pas.

oricum progresul google duce spre un sistem de operare open-source scris de la zero si care sa lucreze pe mac sau pc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

 1. Exact la asta ma gandeam si eu!
  Un client de mail de la Google ar fi ideal.
  Asta-zi am luat si eu Chrome-ul si e ok, tot ce-au spus in prezentare se intampla in browser. Chiar mai mult, m-am obisnuit cu el in doar cateva minute.

  E ceea ce ai spune “SIMPLU si EFICIENT”. Imi place ca au renuntat la bara de titlu a programului si au facut-o bara de tab-uri.

  Deocamdata ca si client mail, am thunderbird-ul, e destul de ok… dar are minusuri :/

  A, si pe langa un client de mail de la Google, ce-ati zice de un player cu catalogare de melodii, ceva gen MediaMonkey, dar cu un cost de resurse muuult mai mic.

  Ar fi BESTIAL!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*