FOTO VIDEO Nava Diana va începe o serie de croaziere pe Dunăre către Serbia și Croația

Nava de croaziere Diana. FOTO Paul Alexe

Nava de croazieră Diana va începe, din 5 mai, o serie de croaziere pe Dunăre către Serbia și Croația. Prețurile pornesc de la 590 de euro de persoană.

Nava de croazieră Diana va rămâne în Delta Dunării până după Paște, iar apoi va fi relocată la Orșova, de unde vor începe croazierele către Belgrad( Serbia)- Novisad (Serbia)- Vukovar (Croația).

Croazierele debutează în 5 mai și durata acestora este între 5 și 8 zile. Prețurile pornesc de la 590 de euro de persoană și includ toate mesele, servicii exclusivite la bord și excursii cu ghid.

MS Diana este o nava cu o capacitate de 77 de turiști și are cabine confortabile, restaurant cu gastronomie internațională, bar.

În 2021, primul an de operare al navei Diana, peste 2.000 de turiști au participat la croaziere în Delta Dunării și în zona Ucrainei:  Izmail, Cetatea Albă, Vâlcov și Odesa.

“Mihail Gheorghe spunea: Chiar și bătrâna Dunăre şi-a inversat sensul cursului de vărsare, cu vapoare cu tot, către inima Europei.  Îi dau dreptate. Este pentru prima dată când nava Diana pleacă din Delta Dunării către estul Europei. În anul 2022,continuăm sa descoperim frumusețile Dunării de la intrare in țară. Așa lansăm noua croazieră de la Orșova, Cazanele Mici și Mari până în Serbia și Croația”, a declarat Marius Crivțonencu, proprietarul navei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*