Firmware 3.1.3 deblocat?

Uita-te la poza alaturata. Daca il vezi pe strada, crezi ca el este omul care iti va face iPhone-ul sa mearga in orice retea, gratuit? Sherif Hashim a trimis DevTeam un exploit care face baseband-ul 05.12 sa poata fi deblocat.

da, Sherif este arab, dar asta conteaza mai putin.

DevTeam studiaza acum solutia propusa de Sherif pentru a o integra in uneltele lor. Chiar daca solutia va fi publicata, ea nu te ajuta decit sa deblochezi un telefon care are modem firmware 05.12.

Asta nu inseamna ca exista inca o solutie pentru Jailbreak tetheruit pentru iPhone 3GS, dar odata ce ai telefonul activat, vei putea sa il deblochezi la fel de simplu ca si atunci cind foloseai ultrasn0w sau alte solutii din Cydia.

20 Comments

 1. @inu: asta se trage de la faptul ca boio locuieste undeva unde cuvintul arab e aproape tabu. E vorba mai degraba de o scapare nevinovata insa usor jignitoare din punctul nostru de vedere. Sa fi vazut reactii daca spunea ca era tigan de-al nostru :lol:

 2. treaba cu ” Uita-te la poza alaturata. Daca il vezi pe strada, crezi ca el este omul care iti va face iPhone-ul sa mearga in orice retea, gratuit?” si “da, Sherif este arab, dar asta conteaza mai putin”… chiar nu conteaza si chiar nu ma intereseaza… nu cred ca e ok sa ne dam cu parerea despre cum arata si ce natie e… da ma rog…

 3. Buna seara D-le Adrian,multumesc pt e-mailul trimis..Indiferent ce se v-a intampla…ramane sa speram ca totusi v-a fi bine..”multumim”pt faptul ca va pasa de noi cei mai “mici” cu mofturi de copii…Cineva,candva,v-a rasplati eforturile depuse..

 4. @inu, @alin, @jules: nu ati inteles!

  nu sunt rasist, nici nu am probleme cu arabii pentru ca sunt in US. ma refeream la faptul ca pina acum nu am mai vazut nici un arab care sa fie hacker. Cu atit mai mult, nu stiu sa existe un iPhone hacker de origine araba.

  pe de alta parte, am prieteni si colegi de munca arabi. asa ca o parte din comentariile de mai sus nu-si au rostul.

 5. adrian , nu am zis ca esti rasist dar cred ca nu avea ce cauta expresia respectiva in comentariu pt ca de acolo se inteleg multe si e pacat

  sa nu crezi cumva ca arabi nu au si ei oameni inteligenti si pasionati de tehnica
  daca noi nu ii stim aia nu inseamna ca nu exista

 6. jules , eu am vazut chiar si tigani pasionati de iphone… :))
  si eu chiar sunt rasist cand vine vb de tigani

 7. in sfarsit au dat unlockul baieti intrai repede pe siteu l lor oficial cred ca sunt primul care la deblocat si sunt tigan

 8. Sal Adrian
  Spune-mi si mie ce Inseamna : The sim card inserted in this iPhone does not appear to be supported
  Only compatible sim cards from a supported carrier may be used to activate iPhone.Please insert the sim card that came with your iphone or vizit a supported carriers store to receive a replacement sim card
  Adica nu am sa-l pot folosi decat In afara tarii ?
  Nu iese nimic ptr al folosi si In Romania ?
  Sau trebuie doar sa astept unlock-ul ptr. 3.1.3 ?
  Te rog sa-mi spui ca o iau razna daca nu pot folosi tel la noi

 9. sallz baietzi am shi eoo un iphone 3g adus de afara are versiunea de soft 3.0.1 si e deblokt cu cydya vreau sa ii bag versiunea de soft 3.1.3 …. va intreb acum daca instalez 3.1.3 se va bloca inapoi pe reteaua de unde este? adik imi va mai recunoaste sim-ul care il am de aici din ro? ms … :-D

 10. aa… si am uitat sa zic ca in cydia cere sa fac upgrade la substrate mobile daca ii fac ce se va intamla.. se va bloca?

 11. @achille: de ce vrei sa pui pe el 3.1.3? iti recomand 3.1 doar daca nu merge bine pe 3.0.1. Anyway, tel nu va mai merge daca faci update in iTunes si ai sanse sa nu-l mai deblochezi daca nu folosesti pwnage tool. poti sa faci update la mobile substrate.

 12. Am facut update la 3.1.3 si am gasit pe youtube niste tutorialuri pt jail la 3.1.3. Vreau o parere daca sa incerc sau nu. Tu ce zici?

 13. Sal Adrian
  Vreo veste ptr. unlock la 3.1.3
  Spune-mi te rog daca telefonul a avut instalat cydia pot sa-l deblochez In alt fel sau exista vreo alta alternativa ?
  Eu l-am luat de la cineva care i-l avea luat din afara tari
  Astept un raspuns te rog frumos

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*