Firmele mari din tehnologie vin la Mamaia pentru un super eveniment

Fii SuperErou la birou
Fii SuperErou la birou
Fii SuperErou la birou
Fii SuperErou la birou

În București se tot întâmplă evenimente, dar la Constanța nu am mai văzut așa ceva până acum. Câteva dintre cele mai tari companii internaționale vin la noi să-și prezinte ultimele produse și servicii.

Evenimentul “Fii #SuperErou la birou” se concentrează pe domeniul securității și tehnologiei informației. Vorbeam zilele trecute cu Cătălin Anghel de la Crucial Systems and Services (organizatorul evenimentului) și constatam cu mirare că oamenii aceștia chiar ne-au ocolit până acum.

Vorbesc despre Bitdefender, Fortinet, Fujitsu, Dell, Lenovo sau GreenDoc. Evenimentul este cu participare gratuită și participanții vor avea ocazia să testeze aplicațiile și să găsească soluții de productivitate pentru birou și chiar pentru acasă.

“Fii #SuperErou la birou” are loc pe 10 mai, începând cu ora 9.00, la Zenith Conference & Spa Mamaia. Detalii suplimentare, aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*