Final Cut Pro X e minunat?

Sau nu…

Editorii de la Conan descriu micile placeri pe care le au cu noua versiune de iMovie.

Nu, nu am gresit, Final Cut Pro X e un fel de iMovie. Nici macar nu stie sa importe proiectele vechi din Final Cut Pro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. si eu am fost complet dezamagit:| m-am intors la FCP 7 de urgenta… FCP X e exact cum zice toata lumea… un imovie imbunatatit. Vestea proasta e ca final cut 7 nu o sa mai fie upgradatat din cate am inteles :| dar dupa esecul asta sper din suflet sa se reintoarca la el si sa’l faca de 64 biti si sa aduge dedesupturile din final cut x … cum ar fi randarea in background si transcodarea care intradevar consuma ceva timp in ver 7 . sper sa le vina mintea la cap

  2. mama cum merge fcp-ul ten… behaie pe un hackintosh! plus de asta am luat asta mocca de pe torrente. si am facut niste stiri locale si o emisiune de moda. mere de behaie de nu am mai pomenit asa ceva. basca totu gratis si hackuit bine

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*