Dumnezeu preferă lemnul și spațiile mici

O melodie simplă cu un mesaj deosebit de puternic. Nu avem nevoie de catedrale de sute de milioane de euro pentru a ne ruga. Credința și smerenia sunt în sufletele noastre, în lemn și în spațiile mici, adică în acele biserici care nu atrag atenția prin opulență.

Update: preotul Eugen Tănăsescu a răspuns pentru Constanța NEWS la câteva întrebări legate de această piesă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Daca nu e diferenta intre 11 ha de mega constructie si 100 mp din lemn .. sa doneze terenul si constructia pentru un nou campus universitar….in care binenteles sa se studieze si teologia (nu am auzit de nici un studiu deosebit al emeritilor parinti in tainele teologiei – si sunt serios cand zic asta … aproape ma oftic cand evreii gasesc interpretari in Tora iar la noi se fac spalatorii … ecumenice…si lumanari din ceara ..bio). Chiar daca o sa fiu mai radical NU .. nu faceti mastodont pana cand nu avem scoli , facultati , spitale , biserici (nu exclud scolile , facultatile, spitalele cu caracter bisericesc) si tot nivelul de trai este ridicat. Si apropo toate mega cladirile din tarile “dezvoltate” au fost construite in perioadele de inflorire economica … cu un mare aport privat…. caci in crize le rupeau scandurile si faceau foc….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*