Disney World – Magic Kingdom

m-am plimbat azi vo 11 ore prin Lumea copilariei. eu si citeva mii de bebelusi.

stiu ca am promis mai multe poze si filme. ele vor veni cind imi revin din oboseala acumulata si ajung pe meleaguri mai … romanesti. in numai 3 zile.

castelu din poza e in mijlocul parcului. da, era si cenusareasa si alba ca zapada, peter pan, mickey mouse cu minnie si donald, goofy… si nu am dat in mintea copiilor : )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Exista un castel foarte asemanator si in Disneyland Paris care parca arata putin mai “frumos” :-D – mai aproape de lumea animatiei.

1 Trackback / Pingback

  1. o zi intr-un spital american | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*