Demonstratie Brother. Cat de mult au evoluat imprimantele

Eveniment Brother la Constanta. FOTO Adrian Boioglu

Am participat zilele trecute la un eveniment Brother – o prezentare a produselor lor. Nu ma tenteaza astfel de evenimente pentru ca ma gandesc ca nu am chef sa ma plictisesc pe un scaun timp de 3 ore.

Am mers acolo la rugamintea lui Catalin Anghel de la Crucial Systems Constanta si imi pare bine ca am acceptat invitatia. Nu poti sa iti dai seama cat de mult a evoluat tehnica intr-un anumit domeniu daca nu te joci cu ce au ei acolo.

Recunosc ca eu am langa birou un Canon. Sunt multumit de el pentru ca isi face treaba: imprima, scaneaza si copiaza. E o jucarie mare, nu foarte rapida si nici silentioasa, dar e ieftina. Am 4 borcanele cu cerneala din care umplu tonerele periodic si ma bucur de ea.

Din perspectiva utilizatorului care e multumit cu ceea ce are am plecat la evenimentul Brother fixat pe ideea ca nimic nu ma poate face sa ma gandesc ca imprimanta mea nu e ok. Da, nu e wireless, dar pot sa o conectez pe USB imediat la MacBook Pro si imprim sau scanez.

Si de aici a inceput distractia. Sala de la hotelul din Mamaia unde avea loc conferinta era inconjurata de produsele Brother. Am fost placut impresionat de demonstratiile lor.

Stiai ca Brother au un patent de inventie pentru label makere care ii ajuta sa imprime etichete din acelea pe banda care nu se sterg? Secretul e simplu – Imprimanta aia micuta pune peste eticheta un strat transparent, asa ca poti sa dai si cu masina de lustruit parchetul pe ea si tot nu se sterge.

Mi-a placut si ca au o gama care se cheama InkBenefit. Imprimantele din seria respectiva au un pret foarte scazut pentru fiecare pagina scoasa. Am vazut si un scaner si o imprimanta portabila care se conecteaza la Cloud sau la telefonul tau mobil si te ajuta sa scanezi si apoi sa printezi un document fara ajutorul computerului.

Apropo, ca sa nu fie niciun dubiu, acesta nu este un post platit. Pur si simplu mi-a placut ce am vazut.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. fa un update la slideshow, e imposibil sa faci scroll la imagini, nu se vad nici butoanele Left & Right. Pozele nu se pot vedea in mare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*