De ce sunt atat de scumpi ochelarii de marca?

Port ochelari de vedere cand stau la calculator. Nu am neaparat nevoie, dar ma ajuta sa nu imi oboseasca ochii. Am 2 perechi, dar imi plac cei fara rama.

Evident, port si ochelari de soare. Gasesc greu o pereche care-mi place asa ca atunci cand dau de ei… cumpar cate 2 perechi. Am facut asta ultima data la Decathlon. Mi-am ales ceva sport si un snur (ca sa ii pierd mai greu).

Am dat de clipul asta si am fost surprins sa vad cine e marea companie din spatele vanzatorilor de ochelari si de ce se vand asa de scumpi ochelarii “de lux”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*