da’ cu Google Chrome ce-ati avut?

am obiceiul sa vizitez 2 mari magazine de electronice: Apple Store si Best Buy. daca imi pica si altele in cale, cu atit mai bine. Ambele au internet free. La Apple Store zboara, iar la Best Buy merge doar in anumite zone ale magazinului si acolo reteaua e clasicul “Linksys” neparolat.

dar nu despre asta discutam azi.

In urma cu vo 3 saptamani am ochit un HP din ala cu touchscreen in Best Buy. M-am jucat cu el in magazin si nu aveam de gind sa-l cumpar. Din pacate, internet explorer-ul merge f f greu si mai si dadea erori, asa ca am pus mina si le-am instalat baietzilor Google Chrome pe el. Apoi mi-am verificat frumos blogul si mailul si am plecat.

Dupa mine, un alt cumparator a vazut ca shortcut-ul de Chrome pe desktop si s-a jucat si el putin. Cred si eu ca lumea e fericita. Mai ales ca poti sa te dai pe net in “pr0n mode” cu Chrome. Angajatii Best Buy nu prea isi bat capul cu electronicele din magazinele lor – update-urile nu sunt facute de aproape un an…

Astazi am trecut pe acolo. Ce sa vezi? Baietzii au dezinstalat Google Chrome de pe HP-ul in cauza. iar update-urile tot nu erau facute…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*