Cum faci donatii online? Junk to Worthy – O idee care merita sa creasca

Junk to Worthy este un site creat de un roman. Nu incearca sa-ti vanda ceva, ci doar sa ajute. Exista varianta in engleza si in romana.

Ideea e simpla: Doneaza lucrurile pe care nu le mai folosesti. Iti faci cont acolo sau te loghezi cu Facebook si poti sa vezi cine are ceva de donat. Ideea este sa donezi si tu ceva.

La momentul la care eu scriu despre Junk to Worthy, site-ul este abia la inceput si nu vei vedea foarte multe oferte. Este, de fapt, un lant al slabiciunilor – lumea nu stie de site asa ca nu intra si daca nu intra pe el nu pot apar donatii.

Ce poti sa pui pe site? Absolut orice ai in casa si nu mai ai nevoie. Acum gasesti carti, jucarii, haine, mobilier.

Ce poti sa ceri pe site? De asemenea… orice. Un user vrea sa invete sa cante la chitara asa ca a postat acolo un anunt. El promite ca atunci cand va depasi stadiul de incepator o va dona la randul lui si isi va cumpara o chitara.

Merita sa-l vizitezi, sa-ti faci un cont si sa pui si tu acolo ce-ti prisoseste. Poate ca lucrurile tale vechi si bune de aruncat sunt o comoara pentru altcineva.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*