Cum a fost creat Super Mario Bros pe hartie

Da, acum 30 ani ideile aparea mai intai pe hartie si apoi ajungeau jocuri pe computer.

Iata un video care explica inceputurile Super Mario Brothers din perspectiva creatorilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. dupa cateva milioane de dolari …. ma apuc sa apar si sa povestesc in tutoriale…pacat ca nu zic de donkey kong…care in mare era la fel la leveling….si ca 15 ani au avut aceleasi design…. acum daca nu vii cu ceva special peste 2 ani …mai greu….cu succesul….(scuze ar good karma)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*