Criza de iPhone in Romania?

Aud tot mai multe voci care spun ca Orange nu mai are iPhone 3GS in stoc.

Ai fost trimis la plimbare de catre Orange?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

20 Comments

 1. Inseamna ca au avut stocul mic. Pretul lui, la final de abonament (minim 2 ani la ab. de 19e) este foarte mare (850 de euro). Ce-mi place totusi la abonamentul iphone de la orange este simplitatea lui: totul este national, asa cum este si in afara, nu se vorbeste de retele.

  Oricum, la noi mai e pana cand se vor adopta minutele nationale ca fiind punct de referinta, la noi se alege reteaua in functie de prieteni si familie, astfel incat sa putem vorbi cat mai mult cu ei, fara sa ne dam seama ca, daca am fi fiecare pe reteaua dorita, i-am obliga sa faca ceva in acest sens si sa scada tarifele de interconectare, pentru a rezulta niste abonamente cu minute nationale decente la pret.

  In plus, ar fi si mult mai usor de comparat abonamentele intre ele, nefiind nevoie de algoritmi speciali pentru comparare (vezi cazul ancom cat se chinuie pentru un comparator de tarife, care oricum deja exista pe piata).

 2. Chiar ieri am fost intr-un Orange Shop cu alta problema si am intrebat si de 3GS. Nici gand sa aiba pe stoc, nici macar unul, pentru prezentare in shop nu aveau. Iar daca vreau unul, mi-au spus ca va trebui sa dau o comanda ferma si sa astept cam 30 de zile lucratoare.

 3. Da, am fost trimis la plimbarica … pana in ianuarie-februarie – asta e termenul oficial la care se pare ca pot face livrari oamenii de la Orange.

 4. chiar nu stiu ce vorbiti voi..eu acum 4 zile am facut comanda si a doua zi a venit curierul. Am mai facut atunci inca o comanda, si iar in urmatoarea zi lucratoare a venit Cargus. E chiar asa de simplu. Nu asteptare, nu plimbare, nu termene aberante.

 5. Eu am 2 telefoane luate de la Orange. La primul am avut noroc, l-am primit la o saptamana de la comanda, la un Orange Shop din Bucuresti. Era inainte de criza stocurilor iPhone de la Orange. Dupa cateva luni, adica prin august-septembrie, a venit comanda pentru al doilea iPhone 3GS. Deja fusesem instiintat ca nu exista pe stoc, trebuie comanda ferma si dureaza in jur de 2-3 saptamani. A durat 5 saptamani (cu tot cu pile la Orange) si cineva din Orange mi-a spus ca am fost ultimul de pe lista de comenzi care a primit telefonul. Ceilalti mai aveau de asteptat…

  Neoficial am primit informatii ca Orange s-a fript cu iPhone 3G, in sensul ca au comandat multe si au ramas cu ele pe stoc, iar acum sufla si in iaurt. Ca urmare, comanda cu taraita si doar la comanda, pentru a nu mai risca sa ramana cu ele pe stoc. Mie comparatia situatiilor mi se pare deplasata: iPhone 3G a ramas pe stoc pentru ca a avut un pret mare si pt ca lumea astepta 3GS-ul. In schimb, la 3GS ar trebui sa fie clar pana acum ca exista o cerere mult mai mare decat oferta.

 6. am facut comanda acum 4 saptamani..de-abia marti imi ajunge..si e luat pe Corporate :))..adica mai multe servicii de calitate…in fine..bine ca pana la urma a venit..eu l-am luat pe corporate si m-a costat 399 eur..

 7. eu am facut comanda pe 5 octombrie. am mers la ei, am lasat datele. au zis ca dureaza, nu e de la ei, e de la apple. nici acum nu m-au sunat…

 8. Apple are un deal cu un operator din China de vreo 2mil bucati. De acolo se par ca sunt lipsurile de stocuri. Asa cel putin mi-a spus si mie cineva de la ei cand vroiam un tel de test pentru companie.

 9. Eu am facut comanda la inceputul lunii septembrie de un 3GS 16 GB fara abonament.Comanda am facut-o intr-un orange shop.Nici pana astazi nu a venit.Si nici nu cred sa mai vina vreodata.E clar ca e criza de iPhone 3GS in Romania.

 10. eu am facut precomanda acum o luna pentru 3GS..si doar cu interventii la prietenii din orange am putut sa mi-l iau ieri..

  vin cu taraita…orange-ul spune ca apple-ul livreaza asa greu…

 11. NU este Iphone 3GS la Orange demult, nu se stie d c, nu se stie cand o sa fie, in schimb daca ai cva pile la ei, cunosti pe cineva sau… se stie cum merge treaba, se mai gaseste cate unul. Acuma depinde si pe cine din Orange cunosti:D
  Insa daca mergi la Orange Shop sa intrebi dc este, nu este.

 12. Eu am fost mai norocos. De asemenea am un amic care lucreaza la Orange, mai exact la un dealer, si am facut rost de un 3gs 32 gb cam in 2-3 zile. Initial mi-au zis ca aveau doar modele de 16 gb pe stoc (deci inteleg ca aveau 3gs-uri pe stoc?!?), dar am insistat pentru unul de 32 alb si mi-a zis ca dureaza cam 2 saptamani, dar a venit un stoc dupa vreo 2 zile si s-a nimerit sa fie si unul alb.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*