Concurs – ce vrei in roUtil 2.0?

update: concursul a luat sfarsit. Castigatorii sunt

– Bogdan pentru Cursul valutar

– Alinushi pentru SMS Sender

Ei au primit deja codurile pentru roUtil.

roUtil are sansa sa intre in top 3 aplicatii romanesti in numai citeva zile de la lansare.

iar boio.ro si codesignum pun la bataie 2 coduri.

Ele vor fi castigate de cei care lasa cel mai bun/interesant feedback sau pentru o idee care merita implementata in versiunea 2.0. tot ce ai de facut este sa lasi un comentariu la postul despre roUtil .

concursul se desfasoara pina pe 24 decembrie – ora 23.00. codurile sunt… cadoul de Craciun…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

17 Comments

 1. In roUtil…pai ar fi foarte util harta transporturilor in comun in bucuresti, constanta, brasov…stiu ca o sa se faca o aplicatie imensa, dar ar merita, mai ales ca nu o sa mai trebuiasca sa te intrebi pe unde o ia acel autobuz.
  Ar mai fi util sa aiba o functie de cautare a pub-urilor sau a teraselor din oras, duppa locul in care esti. Asta ar fi foarte misto si sa aiba un sistem de rating ca in AppStore, cu comentarii de la fiecare.

  Cred ca ar fi destul de util ;)

 2. Rubrica “Salariu” sa fie cu mai multe optiuni, cum ar fi sporuri, ore suplimentare etc…, multzi romani sunt dependentzi de calculul salariului lor:))

 3. – Ruta autobuzelor in Bucuresti, Brasov, Dambovita, si alte judete.
  – Informatii de la aeroporturi, despre avioane – la cat decoleaza, la cat aterizeaza, intarziere, firma -.
  – Cum a zis si AlexS gasirea localurilor, dar nu ma refer la Burger Kings sau MC.
  – In orasele ce ar ruta si de metrou sa se afiseze.
  – Un cenvertor valutar.
  – Ceva care nu e neaparat foarte necesar, dar decat sa te ridici din pat si sa te duci la magazinu` de la colt sa iei ziaru, ar fi un program TV.

  Parerea mea, ca sa aiba cat maim ulti utilizatori si sa sustinem si partea App Store din Romania, aplicatia sa fie la free pentru o saptamana, dupa sa iasa si sa intre pe cost.

 4. L-am luat acum! merita sa ii incurajam pe developerii romani. Am o mica precizare, poate ajunge unde trebuie :) Prefixul de telefonie pt judetul Maramures pt RDS este trecut gresit!

 5. “citeva zile” ziceai ? E prima zi si e deja locul 3 :)

  @AlexS: ce povestesti tu nu se prea potriveste pentru roUtil. Insa ar fi interesant pentru alte aplicatii, de sine statatoare.

 6. camerele radar la zii in toata romania,horoscop,loto,punctele de la permisul auto si programul tv

 7. asa,asa..continuati, continuati cu idei. Daca ar fi si lucruri mai simple ar fi si mai bine :)

  @radu: merci..maine trimit o vers noua cu bugfixuri si rezolv si prefixul. Cred ca a fost o greseala de tastare :)

 8. Daca tot a venit iarna ( prin surprindere :) ) , starea drumurilor sau drmurile cu circulatie blocata sau ingreunata.

 9. @adi: inteleg ca ai luat deja roUtil. No…atunci la urmatoarea aplicatie de-a noastra pe care vrei sa o cumperi sa-mi trimiti un email te rog si iti voi trimite un cod de activare gratuit. Macar atat sa fac si eu ca multumire :)

 10. @Cristian Ivan cred ca sa inteles gresit , nu vroiam codurile pentru aplicatii, doar am enumerat aplicatiile pe care le am de la voi :)

 11. Asa cum a ti facut o lista cu firmele de taxi din toata tara, a ti putea face o lista cu toate hotelurile, evident cu posibilitatea de filtrare dupa numarul stele si pret.

1 Trackback / Pingback

 1. Starea drumurilor din Romania pe iPhone | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*