comenteaza stirile despre tine pe google news

o optiune interesanta: google news te lasa sa comentezi stirile sau sa iti spui parerea (asta seamana cu un drept la replica) daca in textu respectiv este vorba despre tine. 

sa zicem ca evz scrie despre Base. articolu din evz e apoi citat de google news. al nostru poa sa intervina pe text si sa-si dea cu parerea.

hai ca Base e ocupat acu. da parca pe nastase il vad ca se baga la asta. daca are el blog, asta ar fi urmatoru pas logic…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Stiri despre mine. Dragii miei sa stiti ca sunt bine ,deocamdata, Mi-a parut bine .LA revedere, adica: la re vedere !

  2. Frate, am raspuns la postarea Isus Comunist . da n-o mai gasesc !mai caut. Multumesc si tie la fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*