clientul de Twitter ideal?

am incercat diferite programele, plug-in-uri de firefox si postarea directa pe twitter cu ajutorul Greasemonkey Scripts.

Dupa atita timp de postat zilnic pe twitter am ajuns la concluzia ca Twitterfox – add-on-ul pentru Firefox isi face traba foarte bine. Marea lui problema e ca nu poti sa pierzi din vedere anumite tweet-uri.

Ce foloseste statusfera.ro? care e metoda ta preferata de a posta pe twitter?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Le-am folosit pe toate, dar mi se pare foarte ok tweetdeck tocmai pentru ca nu risti sa pierzi mesajele directe sau cele private.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*