CityPodcast – TechVolution – Povestea boio.ro la 10 ani de la lansare

Adrian Boioglu - TechVolutionAm povestit în podcastul TechVolution cum a început boio.ro de pe vremea când era un blog pe blogspot, drumul către WordPress, trecerea la un server serios și self-hosting dar și traseu de la boioglu.ro la boio.ro.

Partea cea mai interesantă este că povestea merge mai departe și boio.ro se mândrește cu 7376 articole și peste 53.000 de comentarii (la momentul publicării acestui post).

TechVolution este show-ul de tehnologie din rețeaua CityPodcast. Poți să asculți episoadele în iTunes, în podcatcher-ul tău preferat sau direct pe techvolution.citypodcast.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*