City of Secrets HD – pregateste-te sa fii cucerit

Este o mare diferenta intre jocuri si filme de animatie pe care le poti juca tu. City of Secrets face parte din a doua categorie si pot sa spun ca este unul dintre cele mai fascinante jocuri pentru iOS pe care le-am vazut pina acum. Experienta este completa: grafica originala, muzica pe masura, voci si animatie deosebite.

Aidem Media – unul dintre marii producatori de jocuri din Europa face pasul catre iOS si Mac cu un super joc. Varianta pentru iPad a aparut in AppStore si va fi urmata, la scurt timp, de cea pentru iPhone si Mac. Aplicatia este un joc de tipul Puzzle – Adventure si se adreseaza utilizatorilor de toate virstele.

click pe poze pentru detalii

Povestea este simpla (sau cel putin asa pare, la inceput): un catel pe nume Rex ajunge intr-o lume subterana a cartitelor dupa ce a fost rapit. Ca sa scape de acolo trebuie sa rezolve mai multe mistere, sa colecteze diferite obiecte si sa calatoreasca mult. Aventura este imbracata intr-o poveste deosebita, pe care adultii o vor vedea in multe aspecte ale societatii noastre.

City of Secrets HD costa 5 dolari in AppStore si are peste 340MB, dar merita din plin. Developerii au lucrat la el un an, iar tie iti va lua saptamani sa-l termini de jucat. Apropo, daca vrei sa-i vezi pe developeri (sub forma de trolli) arunca un ochi pe pagina Aidem Media sau da-le un Like pe Pagina de Facebook.

Trailer-ul jocului este mai jos urmat de sansa ta de a castiga unul dintre cele 3 coduri cadou.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “City of Secrets” http://t.co/sHt4kk2 pe boio.ro”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii sunt: adrian (@ssttaarr3), Tibi (@tibi_w) si Cristian (@cristianherman). Ii astept cu un mail pina pe 1 Aprilie pentru revendicarea codurilor.

15 Comments

  1. Ai uitat sa spui ca exista si o versiune pentru PC tradusa in romana si ca aceasta se gaseste la chioscurile de ziare din tara. Jocul a fost publicat la noi de editura ErcPress si poate fi gasit si pe site-ul editurii, alaturi de alte jocuri cu aceeasi protagonisti. Apropo, am si eu jocul iar pe catel il chiama Reksio si este originar dintr-un desen polonez care se difuza in Romania in timpul comunismului (din cate stiu).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*