cele mai bune aplicatii si jocuri pentru iPhone 2.0+

a venit timpul sa luam la bani marunti aplicatiile pentru firmware 2.0+. stiu ca sunt multe website-uri, forumuri care iti ofera informatii cu galeata, dar nu orice site face o lista compatibila pentru romania si numai cu aplicatiile necesare  si jocurile bune.

asa ca aici vei vedea doar aplicatii testate. ele fac parte din 3 mari categorii:

 1. gratuite din AppStore
 2. platite din AppStore (si eventual crack-uite)
 3. din Cydia/Installer

Lista de mai jos este facuta cu aplicatiile pe care eu le folosesc si in care am incredere ca merg bine. la fiecare ai informatiile despre unde se poate gasi, cit costa (si daca avem varianta crack-uita) si o descriere in 3 cuvinte.

ai ceva de adaugat? lasa un comentariu mai jos sau trimite-mi un mail si lista se va mari, spre folosul tuturor.

– Snapture 2.0 (cydia) – camera foto imbunatatita. Download

– video recorder 3G (AppStore crack) – camera video. Download: .app sau .ipa

– cycorder (Cydia) – camera video (deocamdata fara sunet, dar cu imagine video mai buna)

– MxTube (Cydia) – downlodeaza filmele de pe youtube

– BossPrefs (Cydia) – un foarte bun utilitar cu setari aditionale pentru iPhone

– google (AppStore Free) – motor de cautare local (pe telefon) sau pe net

– WordPress (AppStore Free) – un excelent client de blogging offline pt WordPress

PocketTouch (Cydia) – controleaza iPod-ul incorporat doar prin miscari cu degetul pe ecran.

– TwitterFon (AppStore Free) – twitter pentru iPhone

Shazam (AppStore Free) – lasa telefonul sa “asculte o piesa” si ti-o recunoaste imediat. ai nevoie de conexiune la net (merge super bine cu piesele internationale, chiar si cele noi)

Newsstand (AppStore crack) – cititor de feed-uri rss cu o interfata f buna. download

– Wikipanion (AppSTore Free) – motor de cautare pe wikipedia

– VoiceNotes sau EccoNote (AppStore Free) – voice recorder. primul e mai bun

– Converter (AppStore Crack) – converteste orice fel de unitati de masura. Download .ipa

– WinterBoard (Cydia) – teme si wallpapere pt iPhone 2.0+

– BossTool (Cydia) – iti face loc pe partitia primara a iPhone

– FTPonTheGo (AppStore Crack) – acces la server prin FTP pt webmasteri sau admini. Download .ipa

– Pool (AppStore Crack) – jocul de biliard. Download .ipa

– C Toggle (Cydia) – iti dezacttiveaza functia de auto-correction de la tastatura.

 

Acest post este in lucru. el se va updata cu noi informatii si linkuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

20 Comments

 1. o sa incerc sa fac asa,dar cum vad ce versiune de firmware am ca nu imi vede nici un itunes telefonul,decat in restore mode si acolo nu apare versiunea de firmware,,si nu stiu de unde este luam firmware ca prima data am avut telefonul in service si nu stiu de unde a fost luat firmware si cum a fost deblocat,stiu doar ca a avut firmware versiunea 2.0 sau 2.01 ceva de genul asta

 2. salut adrian te ro spune’mi de ce atunci cand ii fac restore si incerc sa instalez iPhone1,1_1.1.4_4A102_Restore la sfarsit imi da erroarea aceea cu (20)nu ma lasa sa mai fac nimic acolo se blocheaza????

 3. a reusit cineva sa foloseasca aplicatia spoofapp?am inteles ca merge doar in usa si canada atat,daca cineva a reusit sa o foloseasca rog sa spuna cum.mersi

 4. De cand caut si eu o aplicatie care sa inregistreze convorbirile. Si eu astept o aplicatie sau deblocarea spoofapp.

 5. , eu nu prea ma pricep la iphone dar mi-am achizitionat unu de curand, tipul care mi l-a vandut instalase cateva aplicatii pe el si mi-a spus ka este dependent de itunes, am instalat si eu la randul meu itunes, am urmat pasii care mi-a spus el, dar dupa sync m-am trezis ka imi stersese jumate din aplicatiile care le aveam, si cand incerc sa instalez si eu ceva pe el nu imi deschide aplicatia respectiva, ma poate ajuta si pe mine cineva??? tin sa precizez ka am versiunea de soft 2.0.1 inst pe el

 6. @hiro: buna intrebare. si eu am cautat. teoretic ai nevoie de un audio-book in format mp3 sau altceva citit de iphone. dupa aia doar il uploadezi in itunes/iphone si atit.

  de gasit, poti sa le gasesti pe torrente cu siguranta. daca ai incredere. sau pe la prietenii care le cumpara de pe site-urile de specialitate

 7. imi spui si mie te rog care e programul care pot transfera conbtactele din sim .. in contactele telefonului.. ca imi trebuie neaparat.. si nu stiu ce program sa instalez.. pentru ca si in cydia.. si in installer nu gasesc nici un program care sa spuna ceva despre sim.. am un iphone 2.1

 8. alexandra: nu e cumva un program simport care trebuie instalat.. da la`m cautat in toate si i n cydia si in installer si nu`l gasesc nici unde..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*