Cel mai bun joc pentru iPhone

stiu ca nu exista asa ceva, ca totul depinde de gustum omului si ca intotdeauna va aparea ceva mai bun in fiecare zi. Cu toate acestea sunt mereu intrebat “Care sunt jocurile pentru iPhone care merita atentie?”.

Am inceput prin a downloada si a juca citeva dintre cele gratuite din Top Games. Dupa citeva zile pot sa spun ca imi place sa-mi pierd timpul cu Traffic Rush si Brick Free.

Care e jocul tau preferat? Ce iti place la el: designul, ideea, faptul ca foloseste cu adevarat capacitatile iPhone? Liber la discutii in comentarii…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

 1. Jocuri cool pe iPhone sunt multe, cele mai multe de altfel. Mi-au placut pe rand Enigmo, Mini Squadron, Traffic Rush, The Sims 3, Parking Mania, Brain Challenge, The Moron Test, Bailout Wars si muuuuuulte altele pe care le-am terminat si le pastrez pe laptop. Toate sunt speciale si interesante in felul lor, depinde de gustul fiecaruia. Nu pot sa zic care mi-a placut cel mai mult… O sa ma mai gandesc:)

 2. BlueSkiesS e cică primul joc făcut pentru 3GS, foarte cool.
  La aplicatii am gasit una, de fapt doua care m-au ajutat mult, una care e iDetectMetal cand mi-am pierdut cheia in iarba inalta si alta a fost ScannerPro care scaneaza ce vrei tu.

 3. Best la Traffic Rush 219 ! :D
  Jocuri tari…
  Bicephalous
  BattleDefence
  Glass tower, topple, tumble jumble.
  Battle of Midway – un fel de avionase cum ne jucam la scoala :)
  groundeffect
  traffic rush, action hero, comet racer

  labyrinth 3d 1 si 2, marble mash, aqua forest, little metal ball.
  paper toss, ragdoll blaster (1 si 2) foarte tari.
  air assault, sniper strike, isniper, isniper 3d, covert wars, open fire gold, si cel mai tare si mai mare heavygunner -astea is shootere
  pirate jump :))) foarte tare, record 314595 :D
  birdstrike iarasi foarte tare
  dizzypad
  submarine
  lavaball
  golden miner 1 si 2
  tapout ca si woodcutter super tari pt brain.

  ce ma mai joc foarte mult cu prietena, jocuri de gasit diferente intre 2 imagini: differences 1 si 2, xmas find, hidden objects, mystery island, si PICHUNT(masini, animale, orase, din spatiu, surf, snowboarding, fashion si armata) cautati cu ‘PICHUNT’
  robot rampage ii tare
  puppet sprint si puppet jump
  buzzbee
  totally oilsome
  mini squadron
  bailout
  froggyjump

  toate is free si le gasesti in AppStore de pe iphonul tau :d

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*