ce sa faci in Frankfurt

in 7 ore parasesc Frankfurt. Am de facut 2-3 drumuri pina la Stuttgart, Nurnberg si printr-o mica localitate din nord vestul tarii. Mda, sunt cam rasfirate dar nu am de ales.

In cele citeva zile petrecute aici, pot sa spun ca merita din plin sa inchiriezi o masina si sa te iei la rind toate imprejurimile orasului, pe o raza de 150 KM. Am sa le fac putina reclama favorabila celor de la Europcar, doar pentru ca o angajata de-a lor din zona Motel One a fost suficient de sincera. In loc sa ma taxeze pt 2 zile mi-a sugerat sa optez pentru oferta speciala de weekend prelungit: 4 zile – 140 euro. Opel-ul pe care l-am plimbat peste 1000 de km in numai 2 zile si-a facut treaba de minune. Masina era noua, curata si nu consuma mult combistibil.

Daca ai timp de pierdut in oras mergi in zona veche – vei gasi o gramada de restaurante care merita bagate in seama, pub-uri de toate felurile si oameni veseli.

Daca ai bani de pierdut, mergi in zona garii – acolo unde sunt fetitzele. Nu as fi crezut ca prostitutia e la liber in Germania. Nu e nevoie decit sa treci pe strazile cu “cazino-uri” si Cluburi de noapte. Ciudat este ca GPS-ul nu stie sa le gaseasca…

Cazarea in Frankfurt e la alegerea ta. Eu am stat la Motel One Frankfurt Airport. Ai microbuz gratuit de la aeroport (dar platesti cind vii inapoi), internet gratuit doar in hol (asta e tare enervant, pentru ca in camere trebuie sa platesti 12 euro/zi). camerele sunt mici, dar suficient de curate si aerisite. Mobila aleasa cu gust e mai mult decit buna pentru cei 49 euro/zi/camera.

Frankfurt-ul e ideal ca punct de sosire in tara. Gasesti avioane low-cost, inchiriezi o masina de aici si te pimbi cu ea peste tot. Cel mai bine e sa gasesti un GastHaus (pensiune) undeva pe la padure.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*