ce sa faci in Frankfurt

in 7 ore parasesc Frankfurt. Am de facut 2-3 drumuri pina la Stuttgart, Nurnberg si printr-o mica localitate din nord vestul tarii. Mda, sunt cam rasfirate dar nu am de ales.

In cele citeva zile petrecute aici, pot sa spun ca merita din plin sa inchiriezi o masina si sa te iei la rind toate imprejurimile orasului, pe o raza de 150 KM. Am sa le fac putina reclama favorabila celor de la Europcar, doar pentru ca o angajata de-a lor din zona Motel One a fost suficient de sincera. In loc sa ma taxeze pt 2 zile mi-a sugerat sa optez pentru oferta speciala de weekend prelungit: 4 zile – 140 euro. Opel-ul pe care l-am plimbat peste 1000 de km in numai 2 zile si-a facut treaba de minune. Masina era noua, curata si nu consuma mult combistibil.

Daca ai timp de pierdut in oras mergi in zona veche – vei gasi o gramada de restaurante care merita bagate in seama, pub-uri de toate felurile si oameni veseli.

Daca ai bani de pierdut, mergi in zona garii – acolo unde sunt fetitzele. Nu as fi crezut ca prostitutia e la liber in Germania. Nu e nevoie decit sa treci pe strazile cu “cazino-uri” si Cluburi de noapte. Ciudat este ca GPS-ul nu stie sa le gaseasca…

Cazarea in Frankfurt e la alegerea ta. Eu am stat la Motel One Frankfurt Airport. Ai microbuz gratuit de la aeroport (dar platesti cind vii inapoi), internet gratuit doar in hol (asta e tare enervant, pentru ca in camere trebuie sa platesti 12 euro/zi). camerele sunt mici, dar suficient de curate si aerisite. Mobila aleasa cu gust e mai mult decit buna pentru cei 49 euro/zi/camera.

Frankfurt-ul e ideal ca punct de sosire in tara. Gasesti avioane low-cost, inchiriezi o masina de aici si te pimbi cu ea peste tot. Cel mai bine e sa gasesti un GastHaus (pensiune) undeva pe la padure.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*