casca minune

dupa ce a lansat cele mai bune aparate foto profesionale, Nikon se pregateste sa faca urmatorul pas in directia unei … perechi de casti.

nu, compania japoneza nu a luat-o razna: castile chiar sunt deosebite. ele vor avea pe linga sistemul audio bine pus la punct si un vizor in care utilizatoul poate sa vada poze sau filme, memorie incorporata si o sursa de alimentare proprie.

iar daca descrierea de mai sus nu te-a convins sa platesti cei 400 dolari, afla ca jucaria vine cu o conexiune WIFI asa ca iti poti downloada filmele sau poti sa intri pe net direct de pe ea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

3 Comments

  1. Daca tu esti fan nikon, asta nu inseamna ca ei au facut cele mai bune camere foto digitale. Inaintea lor sunt (cel putin) Hasselblad si Canon.

  2. @cerbra: nu sunt fanul niciunei marci. stiu ca nikon si canon fac aparate bune, stiu ca altii au lentie bune, altii au cipuri mai bune, dar nu ma pasioneaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*