calls & sms delete, sms forwarding and more on iPhone

WeTool a revenit in vietile noastre. da, noi cei cu iphone 113 sau 114 putem sa ne bucuram iar de o gramada de functii bune.

weTool te ajuta sa stergi doar un sms sau un apel din lista de apeluri recente, iti ofera posibilitatea sa faci sms forwarding sau sa trimiti cuiva un contact.

dar sa incepem cu inceputul. ca sa descarci weTool de pe installer ai nevoie de sursa developerului. (mda, e si pe modmyifone dar de acolo nu merge luat inca).

mergi a surse, adauga http://app.weiphone.com/installer , lasa-l sa-si faca refresh si apoi descarca weTool 3.9.

daca il deschizi si nu iti recunoaste numerele din agenda nu trebuie decit sa dai in Enable la US Version in meniul Preferences.

as fi scris despre asta inca de azi dimineata cind a aparut in installer dar dintr-un motiv sau altul nu am reusit sa-l descarc si sa-l testez…

19 Comments

 1. nuna. nu reusesc sa downloadez wetool. nu stiu de ce. mi se inchide pt. xpirare timp conexiunea wifi e destul de buna.
  merci

 2. se pare ca nu reusesc sa descarc mai multe aplicatii. am upgradat la 1.1.4 l-am trecut prin ziphone si tot nu reusesc sa descarc aplicatii. e vreun motiv.
  multumesc

 3. nu reusesc sa descarc nimic. e cam greu cu retea stabila pe wifi. incerc de mai multe ori. am erori: timp expirat, nu gaseste server…
  ajutooor!!

 4. nu pot sa descarc nimic. imi apare can’t find host sau timp expirat.nu stiu sa dau hard reset.
  ce fac?
  multumesc

 5. @razvan: hard reset faci apasind butonul de home si cel de power in acelasi timp pt 5 sec.

  eu zic ca la tine problema e cu reteaua wifi. ai reteaua ta sau esti pe un wifi public?

 6. am dat si hard reset. nimic, chiar nimic nu pot descarca. inante cand eram pe 1.1.3 am descarcat unele altele.pe retea de wifi am incercat ca ne da si primaru’ pe gratis si e full la iconita.
  multumesc de ajutor

 7. @razvan: incearca sa iti iei routerul tau si sa-l folosesti asa. poate ca retelele respective sunt protejate. in plus reteaua de care zici tu poate nu merge decit pe pc sau ai nevoie de username/parola sau sa se potriveasca cu un mac address

 8. am router insa pe al meu nu ma pot loga. nu stiu de ce.
  am reusit cu 1.1.3 sa descarc si cu noul 1.1.4 am reusit o vreme sa descarc, dar mai nou nimic, nimic.
  oricum multumesc pt. suport.

 9. mi-am luat un iphone 3g, am pus ultima versiune de soft (update de pe itunes) si as vrea sa instalez diferite aplicatii (weTool spre exemplu), insa nu stiu cum sa fac… nu acea iconitza de “installer” si nici altceva nu stiu sa-i fac… ma puteti ajuta cu niste indicatii?

  multumesc anticipat

 10. tot eu vin cu o intrebare probabil tampita :)
  am facut jailbreak, am adaugat la sources (in installer) weiphone, si…?
  acum ce fac? :)
  multumesc mult pentru ajutor

1 Trackback / Pingback

 1. iPhone: batalia aplicatiilor pt SMS | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*