cadouri hi-tech pentru pre-scolari

cine eram eu mic, cea mai … high- tech jucarie pe care puteam sa o am era o masina teleghidata. si aia nu stia decit sa dea inainte si inapoi si eventual sa coteasca. iar controler-ul era o cutie imensa cu o antena telescopica la fel de mare.

mda, stiu ca tehnica evolueaza si pentru asta nu pot sa fiu decit recunoscator. asa am si eu subiecte bune despre care sa scriu.

am vazut aseara o fetita care nu avea mai mult de 2 ani jumatate (din sua) cu un psp in mana. ce intelege copilul ala dintr-o jucarie de genu ala? sunt convins ca nu-l foloseste pt internet ci doar pt partea de jocuri si un film sau o muzica. dar totusi. e bine sa dam pe mina copiilor de virste d-astea jucarii de genu?

azi discutam cu un coleg care imi zicea ca baiatul lui de 4 ani (din romania, nu sua) vrea un psp. nush unde l-a vazut in romania (nu cred ca la gradinita e plin de psp-uri) dar el asta isi doreste. poti sa zici nu, daca baiatu iti zice “tati vreau psp?”

mda, si eu sunt un copil mai mare. am vrut iPhone si mi-am luat :P

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Daca ceea ce face aceea fata pe psp poate fii controlat, de ce sa nu o lasam ? Iti dai seama ca la acel psp are un program si pe langa program are o persoana care sta tot timpul cu ea …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*