cadouri hi-tech pentru pre-scolari

cine eram eu mic, cea mai … high- tech jucarie pe care puteam sa o am era o masina teleghidata. si aia nu stia decit sa dea inainte si inapoi si eventual sa coteasca. iar controler-ul era o cutie imensa cu o antena telescopica la fel de mare.

mda, stiu ca tehnica evolueaza si pentru asta nu pot sa fiu decit recunoscator. asa am si eu subiecte bune despre care sa scriu.

am vazut aseara o fetita care nu avea mai mult de 2 ani jumatate (din sua) cu un psp in mana. ce intelege copilul ala dintr-o jucarie de genu ala? sunt convins ca nu-l foloseste pt internet ci doar pt partea de jocuri si un film sau o muzica. dar totusi. e bine sa dam pe mina copiilor de virste d-astea jucarii de genu?

azi discutam cu un coleg care imi zicea ca baiatul lui de 4 ani (din romania, nu sua) vrea un psp. nush unde l-a vazut in romania (nu cred ca la gradinita e plin de psp-uri) dar el asta isi doreste. poti sa zici nu, daca baiatu iti zice “tati vreau psp?”

mda, si eu sunt un copil mai mare. am vrut iPhone si mi-am luat :P

1 Comment

  1. Daca ceea ce face aceea fata pe psp poate fii controlat, de ce sa nu o lasam ? Iti dai seama ca la acel psp are un program si pe langa program are o persoana care sta tot timpul cu ea …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*