better than google?

powerset wants to become better than google. they are offering their employees a good work environment (because the google way works) 

the main difference between google and powerset would be that google is searching for keywords, while powerset understands the meaning of a query (natural language search). at least that's what they say…

here's a video about the way powerset wants to re-index the web:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. la ce fata are shau ala … sau scos astia de la powerset … si am observat recent ca o cam tii pe engleza … Uai ar iu taching in dis shiti langage uen iu chan spic in iour shiti langage?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*