bataie pe ecranul blocat de iPhone

dupa ce RipDev a lansat kate si a cerut bani pt ea pentru a ne face iPhone-ul mai frumos, iata ca au aparut si aplicatii gatuite care se bat pe functii pina acum necunoscute.

doua dintre ele au fost lansate azi. amindoua la fel de tentante, amindoua gratuite si amindoua iti ocupa spatiul de pe ecranul tau blocat.

nu le-am testat inca. dar cind am sa o fac, revin cu informatii complete si va spun ce am ales sa folosesc dintre cele doua.

ATENTIE: aplicatiile de mai jos sunt in BETA. le instalezi pe riscul tau.

Intelliscreen pare sa se adreseze mai mult celor care au o viata incarcata si, de ce nu, oamenilor de afaceri (apasa pe poza pt screenshot)

Features:

 • View Calendar, Email, Text Messages, News, Sports, and Weather from your iPhone “Slide To Unlock” screen
 • Smooth scrolling across each item to quickly glimpse at your data
 • Auto-Checks Email when you view the unlock screen – no need to “Refresh” from Mail.app or wait 15 minutes
 • Go directly to the application of your choice with a “Swipe”
 • Precise International Weather (by Zip) provided by Weather Underground.com
 • News Feeds include Yahoo!, CNN, Fox News, and Reuters (more coming soon!)
 • ESPN Sports Feeds include MLB, NFL, NBA, NHL, NCAA Men’s Football and NCAA Women’s Basketball
 • Customizing your IntelliScreen is easy! Choose which content you want to view and where
 • Mail and Text Messages can be shown only if new items are available

ca sa instalezi Intelliscreen adauga sursa: http://intelliborn.com/repo

dintr-un motiv sau altul, aplicatia nu imi apare in installer asa ca nu am testat-o inca. am incercat-o insa pe cea de mai jos. Intelliscreen se misca neasteptat de bine. e si mai bine daca ai net. chiar si pe edge sau pe viitorul 3G. astept momentul inc are poti sa bagi la feed-uri ceea ce te intereseaza nu sa alegi dintr-o lista.

iToday merge pe aceeasi idee dar se concentreaza doar pe chestiile marunte, pe care ne intereseaza sa le aflam dintr-o privire: sms, vremea, date de nastere, telefoane pierdute etc.

ca sa instalezi iToday ai nevoie mai intai de Skrew Common (da un restart dupa ce il instalezi). il gasesti in Installer. apoi adauga sursa: http://i.danstaface.net si bucura-te de el.

eu am dezactivat partea cu video wallpaper. e interesanta dar devine enervanta dupa primele 2 minute. si consuma si baterie in draci. s vrea sa am mai multe optiuni si sa aleg eu ce sa am pe ecran si in ce ordine. dar poate vor veni cu urmatoarele versiuni.

trebuie sa fii atent: cele doua aplicatii nu prea merg bine impreuna si nici in combinatie cu Kate. testeaza-le sau foloseste-le separat. le-am activat pe amindoua odata (Intelliscreen si iToday) si merg. suprapuse de nu mai intelegi nimic, dar merg. nu recomand insa folosirea in acelasi timp cu Kate.

poate te intrebi de ce apar abia acum aplicatii atit de bune pt iPhone? e simplu: apple a anuntat lansarea App Store in versiunea 2.0. dezvoltatorii de aplicatii au nevoie de oameni care sa le testeze (chiar si gratuit) asa ca sunt dispusi sa le publice, la liber si sa le faca eventual compatibile cu un iPhone jailbroken pt un feedback cit mai bun.

mie imi convine…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

 1. Eu am nevoie de o aplicatie care sa imi aminteasca daca am SMS-uri necitite sau apeluri pierdute. Stie cineva de existenta a asa ceva?

 2. salut,

  am o problema cu iphone-ul si nu mai stiu cesa-i fac. i-am pus vers 1.1.4., totul a mers perfect. problema lui mai veche este ca nu pot sa-l mai deblochez. adica mesajul ‘slide to unlock’ de la inceput nu mai raspunde la touch!!! apesi pe el si nu face nimic!!! pls, ajutati-ma..

 3. @costin: problema e cu partea de jos a ecranului. poate ca l-ai scapat sau a suferit un soc care l-a facut sa nu mai functioneze in zona aia. din pacate nu exista alta solutie decit inlocuirea ecranului. ceea ce e f scump si nu stiu sa se faca in romania

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*