Axis anunță lansarea programului AXIS Audio Manager Edge

Axis anunță lansarea programului AXIS Audio Manager Edge

Axis Communications a anunțat lansarea programului AXIS Audio Manager Edge, o actualizare majoră a sistemului de gestionare software integrat în difuzoarele de rețea Axis. Programul software actualizat, dezvoltat în vederea gestionării unui număr de până la 200 de difuzoare în cel mult 20 de zone diferite, este potrivit pentru locațiile mici și mijlocii cu nevoi relativ simple. Sunt disponibile actualizări gratuite pentru toate difuzoarele de rețea Axis instalate anterior. Noua actualizare software activează un sistem audio complet care este ușor de instalat, configurat și utilizat.

Difuzoarele de rețea oferite de Axis sunt sisteme audio complete și de înaltă calitate reunite într-o singură unitate, fiind perfecte pentru descurajarea activităților nedorite, avertizarea persoanelor răuvoitoare detectate de camerele de securitate, sau transmiterea de mesaje vocale în direct sau planificate în avans. Programul software încorporat în acestea, AXIS Audio Manager Edge, ajută la gestionarea cu ușurință a conținutului, permițând utilizatorilor să combine anunțuri în direct sau preînregistrate, reclame și muzică de fundal în funcție de nevoi. Programul dispune de reguli predefinite pentru ușurință în instalare, configurare și operare, incluzând un orar ușor de setat pentru planificarea conținuturilor săptămânale.

Accesul separat pentru administratori, managerii de conținut și alte persoane înseamnă că utilizatorii pot aloca fiecărei persoane numai permisiunile necesare, reducând riscul apariției erorilor și defecțiunilor de sistem. Sistemul integrat de monitorizare a stării de funcționare și tabloul de bord care afișează statusul sistemului asigură informarea cu promptitudine a utilizatorilor cu privire la orice probleme care trebuie soluționate.

Avantajele principale includ:

  • Sistem integrat de gestionare audio care nu necesită echipamente hardware suplimentare;
  • Gestionarea unui număr de până la 200 de difuzoare și 20 de zone;
  • Combinarea de anunțuri în direct sau preînregistrate cu reclame și muzică de fundal;
  • Programare și configurare ușoară a conținuturilor săptămânale;
  • Certitudinea că sistemul funcționează corect, datorită soluției integrate de monitorizare a stării acestuia.

Serviciul AXIS Audio Manager Center de gestionare a mai multor locații, bazat pe cloud, va deveni disponibil pentru sistemele audio care includ mai mult de o locație în trimestrul întâi al anului 2021, permițând scalarea acestor sisteme până la câteva mii de locații.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*