apple.ro toceste nervii clientilor

sa zicem ca vrei sa-ti iei un simplu iTouch. omu normal il cauta pe net, eventual la reprezentanta Apple in Romania. Mare greseala!

postez 2 screen-shot-uri. primul e din 1 iunie si al doilea din 7 iunie. Acum, in ajun de WWDC preturile ar trebui sa scada. La ai nostri… cresc. Sau mai rau, variaza de la o zi la alta. Eu nu vad logica! Si sa nu-mi ziceti ca e in functie de cursul euro-ron, ca doar ei nu comanda fiecare iTouch din afara, pentru client.

4 Comments

 1. Ba da, sunt variatii la cursul euro. Eu mi-am cumparat din Romania MBP & ACD (pentru garantia de 2 ani). Am dat comanda, era un pret mai mic si dupa ei ar fi trebuit, cand au ajuns produsele, sa platesc pretul din ziua respectiva, pret ce era semnificativ mai ridicat. La insistente, s-au aplicat anumite reduceri dar oricum, tot deranjant a fost.

 2. @ Adi Mironescu:

  tocmai asta zic: nu e normal sa fie asa. pretul se stabileste pentru tot stocul in momentul aducerii lui in tara. nu cred ca ei comanda si aduc in tara laptopurile doar atunci cind au o comanda. trebuie sa fie pe stoc.

 3. Nu mi se pare nimic iesit din comun. Toti dealerii de Apple din Romania sunt penibili.
  iStyle nu are variante de finantare (rate). Nu ofera reduceri la prima cumparatura, de abia de la a doua poti lua un dicount de 2%!!!!! Uauu, nu e tare?
  iDeea (Mall Plaza Romania) de unde mi-am luat si Mac mini nu obisnuieste sa ofere bonusuri sau reduceri (decat eventual la produsele expuse).

  Prin urmare nu vad de ce Apple Romania ar fi mai prejos. Date fiind conditiile economice actuale eu as vedea normala o avalansa de oferte si bonusuri mai ales ca produsele de la Apple nu sunt deloc ieftine, iar lumea nu se mai inghesuie sa arunce cu banii in stanga si in dreapta.
  Dar asa e la noi. Mai bine murim cu marfa in brate decat sa o dam mai ieftin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*