Apple este cea mai valoroasa companie din lume

Valoarea unei companii pe bursa scade si creste in fiecare zi, dar este interesant sa vezi ca Apple este acum cea mai valoroasa companie din lume.

Ieri mai aveau de intrecut doar Exxon Mobile. Astazi au reusit: sunt cu 320 milioane mai valorosi. Si cind te gandesti ca in urma cu 10-15 ani Apple era pe moarte…

update: Iar valoarea Apple a crescut cu 3 miliarde la numai o ora dupa ce am postat acest articol si pare sa nu se opreasca foarte curind.

4 Comments

  1. Actiunile unei societati cresc si scad!
    Azi e Apple, maine Google, poimaine poate compania ta. Esential, ca sa nu ne culcam pe o ureche si sa continuam sa inventam, sa creem si sa muncim.
    Daca ma intrebi pe mine, valoarea reala a tutror companiilor de pe bursele intregii lumi este supra-supradimensionata. Cred ca valoarea reala este ce 2-3 ori mai mica. Criza actuala este rezultatul acestor cresteri fara limita, peste valoarea reala. Oamenii au uitat sa creeze si sa munceasca. Economia reala este sufocata de economia speculativa. Din fericire, exista o ” mana invizibila ” care regleaza exagerarile provocate de oameni inconstienti si fara limita. Marea problema este ca istoria ne arata ca dupa orice criza ( de obicei dupa 6-7 ani) izbucneste un razboi. Sunt prea multe tensiuni si dorinte de a nu pierde puterea pentru a nu iesi conflicte.

  2. Dar cand or scadea bursele la americani? Vad la TV iPhone 5 la un leu la abonamentele de Cosmote! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*