Answear premiază cele mai frumoase fotografii care surprind razele de soare

Fotografii care surprind razele de soare. FOTO Answear

In luna august, ANSWEAR.ro premiaza cele mai frumoase fotografii care surprind razele de soare, in cadrul proiectului fotografic Catch the moment.

Cele mai frumoase clipe sunt petrecute in prezenta razelor de soare. Fie ca vorbim despre a sta pe un sezlong la malul marii sau a prinde rasaritul pe o pajiste la munte, soarele este prezent in cele mai multe fotografii de vara si in cele mai multe momente din viata noastra.

Concursul Catch The Moment lansat de ANSWEAR continua si in aceasta luna si propune sa stranga cat mai multe fotografii in care soarele este prezent. Asadar, participantii sunt incurajati sa posteze pe profilul lor de Instagram o fotografie care sa surprinda o zi insorita din viata lor.

Premiul lunii august este un set de produse de protectie solara oferit de Bottega Verde. In plus, ANSWEAR ofera 4 vouchere de discount 90% pentru cumparaturi de maxim 300 RON pe www.answear.ro.

La finalul lunii august, celebra actrița româncă Andreea Perju va desemna cele 5 fotografii câștigătoare ale acestei ediții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*