Angajatii Orange Romania se pregatesc sa vinda iPad 3G

Orange Romania aduce iPad 3G in Romania. Nu avem o data si nici un pret exact, dar avem citeva detalii interesante.

Surse apropiate companiei sustin ca Orange are deja un iPad 3G in teste de retea si ca anumiti angajati au fost selectati sa urmeze cursuri de instruire si vanzare a noului device. Toti stiu ca jucaria este “sub cheie”.

Mai ramane problema Micro-sim-urilor, dar asta e usor de rezolvat. Aceleasi surse sustin ca T-Mobile Ungaria a comandat in urma cu 3 saptamani prima transa de micro-sim. Exista povesti conform carora si Vodafone Romania ar fi plasat o comanda similara, dar cum reteaua lor 3G merge pe alta frecventa si acoperirea lasa de dorit, e greu de crezut ca vor avea iPad in magazine.

Iti vei lua iPad 3G de la Orange?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*