america lui obama

nu ma asteptam sa o gasesc diferita, mai ales ca eram la numai citeva ore de la rezultatul alegerilor, dar au fost niste lucruri care mi-au parut schimbate. intr-un sens…

in frankfurt, la plecare peste ocean nu am mai fost descaltat, controlat la singe ca de obicei. asta e un semn ca america se simte mai in siguranta acum.

am avut poate norocul sa fac escala la washington. pe Dulles, mai exact. acolo procesul de imigrare a durat numai vo 15 minute. anul trecut, in Miami am stat 4 ore. ma si gandeam ca o sa pierd avionul spre florida azi. cind colo… am avut timp sa mai si stau, sa mai fac o poza si sa ma odihnesc.

tot in Washington, pe la duty-free-uri am vazut un stand cu tricouri cu Obama. erau de 3 feluri: cu fata lui, cu numele lui si cu numele lui si a lu Biden. pareau sa stea acolo dinainte de rezultatul alegerilor. dar cu McCain nu am vazut… oamenii se orienteaza si dupa rezultatele alegerilor. chiar si in vanzari.

mai e nevoie sa zic ca am deschis TV si ca 2 din 3 programe vorbesc despre obama, alegeri, maccain si alte asemenea? oricum, au inceput deja sa apara oamenii care il regreta sau fac misto de Bush (ca inainte nu puteau, fiindu-le sef), sau de Sarah Palin. au aparut cei care contabilizeaza greselile lui McCain si care il lauda la culme pe Obama. distractie…

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*