america lui obama

nu ma asteptam sa o gasesc diferita, mai ales ca eram la numai citeva ore de la rezultatul alegerilor, dar au fost niste lucruri care mi-au parut schimbate. intr-un sens…

in frankfurt, la plecare peste ocean nu am mai fost descaltat, controlat la singe ca de obicei. asta e un semn ca america se simte mai in siguranta acum.

am avut poate norocul sa fac escala la washington. pe Dulles, mai exact. acolo procesul de imigrare a durat numai vo 15 minute. anul trecut, in Miami am stat 4 ore. ma si gandeam ca o sa pierd avionul spre florida azi. cind colo… am avut timp sa mai si stau, sa mai fac o poza si sa ma odihnesc.

tot in Washington, pe la duty-free-uri am vazut un stand cu tricouri cu Obama. erau de 3 feluri: cu fata lui, cu numele lui si cu numele lui si a lu Biden. pareau sa stea acolo dinainte de rezultatul alegerilor. dar cu McCain nu am vazut… oamenii se orienteaza si dupa rezultatele alegerilor. chiar si in vanzari.

mai e nevoie sa zic ca am deschis TV si ca 2 din 3 programe vorbesc despre obama, alegeri, maccain si alte asemenea? oricum, au inceput deja sa apara oamenii care il regreta sau fac misto de Bush (ca inainte nu puteau, fiindu-le sef), sau de Sarah Palin. au aparut cei care contabilizeaza greselile lui McCain si care il lauda la culme pe Obama. distractie…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*