alwaysON pentru iPhone

apple e pus iar pe inventii mari. ultimul patent care a vazut lumina … internetului e o jucarie care iti va face viata mai usoara pe iPhone si nu numai. ca sa nu intram in amanunte prea tehnice, apple ne da o metoda de a vedea alertele de pe iPhone si a verifica probabil bateria, mesaje sau apeluri pierdute fara sa fie nevoie sa mai deschidem/deblocam tastatura telefonului.

alwaysON este o tehnologie compusa dintr-un sistem de iluminare din spatele ecranului. utilizatorul va vedea diferite alerte pe fundalul ecranului, indiferent de meniul in care este. ecranul normal devine in felul asta semi-transparent si icoanele sau simbolurile care reprezinta alertele nu vor mai aparea ca un HUD intrerupind utilizarea.

stii cit de enervant este acum sa umbli prin meniu si sa iti apara chestia aia cu bateria e la 10%. trebuie sa-i da OK si sa pornesti de unde ai ramas. ei bine, de aia vom scapa prin aceasta tehnologie destul de eleganta.

patentul , care are 24 pagini, poate sa si moara. asa cum s-a intimplat cu multe alte inventii. dar e bine sa stim ca apple se gandeste la noi si ca ne va da un iPhone nou.

sa speram la luna septembrie a lui 2009? : D am zis eu bine cind am decis sa trec peste iPhone 3G si sa zbor de la iPhone clasic la iPhone 3D. na ca i-am gasut si un nume viitorului iPhone….

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*