Altex a reamenajat magazinul Media Galaxy din incinta Complex Comercial Tom Constanţa

Media Galaxy Constanţa. FOTO Altex

ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, sărbătoreşte reamenajarea magazinului Media Galaxy din centrul comercial Tom Constanţa, cu multe oferte. Procesul de modernizare și retehnologizare a durat 8 săptămâni cu o investiţie de 1.000.000 euro.

Situat în Bd. Tomis, nr. 391, magazinul Media Galaxy din Constanţa se întinde pe o suprafață de peste 3000 mp și își aşteaptă clienţii într-o atmosferă nouă cu promisiunea unei experiențe omnichannel integrale, care le va acoperi toate nevoile de tehnologie, la cel mai bun raport calitate-preț și va asigura o experiență de cumpărare superioară.

Astfel, pe lângă schimbarea mobilierului, a sistemelor de iluminare cu cele LED care au un consum redus de energie, au fost introduse integral etichete electronice și displayuri digitale, care asigură o vizibilitate crescută a produselor și ofertelor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a prețurilor, îmbunătățind automat experiența de cumpărare, dar şi decizia companiei de a consolida toate magazinele proprii în direcția energiei regenerabile, într-o manieră responsabilă și sustenabilă.

Mai mult decât atât, clienţii care vor trece pragul magazinului Media Galaxy au acces într-un singur loc la toate serviciile menite să le îmbunătățească experiența de cumpărare și să le salveze timp în alegerile făcute: de la servicii de consultanță în achiziția de servicii de energie și gaze, la posibilitatea de livrare acasă în aceeași zi, inclusiv în weekend, rabla pentru electrocasnice sau opțiunea achiziționării de asigurări pentru locuințe sau asigurări CASCO, soluții de creditare personalizată, livrare planificată, retur oriunde, „click&collect”, chiar şi pachete turistice care le oferă vacanţele dorite cu un raport preţ-calitate superior.

Centrul de servicii Media Galaxy din Tom Constanţa va fi deschis de luni până duminică între orele 10:00 – 22:00. Astăzi, 8 iulie, cu ocazia inaugurării, va fi deschis începând cu ora 8:00.

Primii 300 de clienți care vor face cumpărături de peste 150 lei, vor primi gratuit un set de măști de protecție.

,,Analizăm constant comportamentul clienților și ne adaptăm rapid la dorințele și așteptările lor. Oamenii caută mai mult decât un magazin atunci când aleg un produs și fac o tranzacție. Caută un loc care să le ofere încredere, expertiză de specialitate, interactivitate și inspirație. Tocmai de aceea, ne concentrăm pe reorganizarea magazinelor noastre în centre de servicii bazate pe experienţă”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*